Zombie Driver

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
bladeboy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Zombie Driver

Príspevok od používateľa bladeboy »

Ahojte, "kúpil" som si hru Zombie Driver.
Hru som rozbalil, nainštaloval cez Alcohol a klikol na ikonu z plochy spustiť.
Vyhodilo mi (príloha)

Hru som skúšal 3x preinštalovať..Ešte som ju potom stiahol aj od druhého usera no stále ta istá chyba, neviete niekto poradiť cím by to mohlo biť? odvďačím sa :)

BTW:Hru som ničím necrackoval kedže som v zložkách žiadny crack nenašiel. :roll:

PS:sorry ak som to dal do zlej sekcie ale nevedel som sa rozhodnúť medzi sekciou Pomoc a touto :D
Prílohy
Omfg
Omfg
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

mno ja ju uz mam, hram a no prob - hento nvm co ti vyhadzuje ale v pohode staci ten velky setup.exe co ma nieco vyse 400 mb a nainstaluje ti to komplet hru.. toto ale nie je warez takze ak chces posli spravu dam ti link odkial hru mam
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

jooooj a k čomu si to ako kupoval hra stojí za prd som to prešiel je to strašne kratke a sús prepnúť kompatibilitu na xp pripadne na 98 vidím že tam máš vistu alebo v7
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

Matej18 napísal:jooooj a k čomu si to ako kupoval hra stojí za prd som to prešiel je to strašne kratke a sús prepnúť kompatibilitu na xp pripadne na 98 vidím že tam máš vistu alebo v7
je to XP so zmeneným skinom :wink: a skúšal som meniť aj na 98 no nič.

//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 20:53 )
Tak ziadne ine rady? chcel by som si uz zahrat nieco na odreagovanie, nieco ine ako WoW a nemam prave naj PC :chapes:
Napísať odpoveď