zosilnovac k subwooferu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

zosilnovac k subwooferu

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nazdar. mal som doma dva repraky tvm arn 6614 :D tak som si z nich spravil subak. zatial este nemam vyhybky ani zosilovac. neviete mi poradit aky by som potreboval ? z tych vykonov som dost magor. na jeden reprak mam vykon udany 70/140w 4ohm a neviem aky zosilovac na to. poradte kto sa v tom vyzna. pozeral som take lacne na ebay. nestacilo by to ? na ebay je ich dost roznych. dik
napr. http://www.ebay.com/itm/Mini-Hi-Fi-Audi ... 70&vxp=mtr
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: zosilnovac k subwooferu

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nie nepotrebuješ aby to bolo presne 2x70. Ten vykon zosilovača môže byť nižši ale aj vyšši. Na tom veľmi nezaleži. Dôležite je to aby ti sedela impedancia, resp. aby u reprakov nebola nižšia ako zvlada zosilovač.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

impediancia su ohmi však ? na tom čo som dal link sedia ohmi. viem viem že može byť viac ale aj menej. Keď je viac môže odisť repro ak sa nemylim. ak menej nehrozi nič len nebudem využívať repro naplno. Zaujimaju ma skor nejake udaje o tom repraku. Udaje su
Jmenovitý šumový příkon -70 W
Krátkodobý maximální příkon - 140 W
Chcel by som vediet RMS alebo PMPO. Alebo niečo podla čoho zistim aky zosilnovac k tomu. Tomuto nerozumiem.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ing.Zoidberg napísal: Chcel by som vediet RMS alebo PMPO.
Veď to tam maš napisane Krátkodobý maximální příkon = PMPO. RMS je tych 70.

A pokiaľ ide o zosilovač, tie udaje su irelevantne, tam su tie čisla nadhodnotene aj v pripade RMS.
Napísať odpoveď