zostat s nim? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: zostat s nim? :(

Príspevok od používateľa lumir »

zamilovane pohlady, hodinove telefonaty.... bohuzial, americke romanticke filmy a argentinske telenovely navzdy poznacili ocakavania nasich zien:(
.
a si uz neviem predstavit zivot bez neho
??? ved si este nezazila ani zivot s nim..... vikendove kino/kaviaren/vylet/zasun nie je zivot.

V tychto pripadoch napisem vzdy to iste:
Nie si spokojna? -> daj mu to na znamost -> je mu to jedno? -> daj si odchod

Cas je to najcennejsie co mas, tak ho nepremrhaj s nespravnymi ludmi..

A este par otazok:
Byva tvoj priatel na private / u rodicov?
Je moznost najst si pracu a byvanie v "jeho" meste?

..skus mu taketo nieco navrhnut a uvidis, ako zareaguje :D

//veru.. necital. gumy su delikatny pripad, do ktoreho sa radsej pustat nebudem.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

lumir napísal:
A este par otazok:
Byva tvoj priatel na private / u rodicov?
Je moznost najst si pracu a byvanie v "jeho" meste?
si nečítal že je vojak, a zachvíľu ide na misiu?
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

Ina zena v tom nie je,to by som dokazala vycitit...a jemu aj v tomto verim..vzdal sa diskotek,nechodi nikam,akurat tak k nim do krcmy,kde nema moznost si niekoho najst ...a ano,mozno je pravda,ze aj on ma zle obdobie(ma zdravotne problemy,o kt.mi najprv tajil,preto,ze sa bal,ze ho kvoli nim opustim)....vcera zistil ked sme spolu volali ,ze mi nieco je,preto,ze som sa mu zdala cudna,ina ako inokedy..a myslim,ze zabralo..povedala som mu co ma trapi a ako sa citim a myslim,ze zabralo..dala som mu jasne najavo, ze v poslednom case rozmyslam o rozchode,lebo sa zmenil...a myslim,ze zabralo :-) sprava sa inak...len dokedy? ...byva u svojich rodicov...bavili sme sa aj o spolocnom byvani,zhodli sme sa na tom,ze je to este skoro..ano,hladam si pracu v jeho meste...sama som zvedava ako to bude pokracovat..a este sme spolu tento rok neboli na Valentina,som zvedava ci ma aspon niecim potesi :-)

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2012, 19:13)
lumir....co je zle na vojakoch? nie vsetci su rovnaki? ja som naopak nanho velmi hrda
t.b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa t.b »

kiara, su iste veci ktore pozmenia cloveka na cely zivot. mozno sa mu nieco stalo, alebo pre to ťažké obdobie sa zmenil... ľudia sa menia. A ak je tak ako hovoríš, možno ešte má nejaké tie problémy s ktorými sa bojí ti zdôveriť. Okrem toho si myslím, že v tom nemôže byť žena. to by to podľa mňa povedal, veď ešte nie je nijak viazaný.

//edit: vojaci... ty si na neho velmi naviazana (btw, jak skoro kazda zena) a keby tam zomrel alebo sa ťažko ranil, tak neviem, ako by si zareagovala...
lumir
King
King

to som rad.. nech to tak vydrzi co najdlhsie (resp. navzdy:)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Ako vies ci sa fakt vsetkeho vzdava? Lebo ti do 60km od teba cez tyzden povie do telefonu?Druhu zenu len tak nevycitis.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

mala som predtym vztah a hned som vedela,ze je za tym ina zena...dnes sme spolu boli a vsetko sme si vysvetlili :-)

//autoeditácia príspevku (17 Feb 2012, 20:26)
petka89....asi nevies ze vztah je o dovere...keby som mu neverila,tak s nim davno nie som...kedze som sa pred nim popalila...nemozem ich vsetkych hadzat do jedneho vreca...ja mu v tom 100% verim...ale aj tak ti dakujem za velmi ,,povzbudive"slova
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kiara24: Kolko bolo takych co verili...

Kedysi som videl daky slovensky prieskum o nevere a boli to sluzne cisla, rovnako tak aj cisla nevery pred vo vztahu, v manzelstve, dovody na rozvod atd..., ale teraz som nasiel len toto: http://ozene.zoznam.sk/cl/10164/140608/ ... s-neverou- Vyberiem z toho len jednu vetu, ktora mozno stoji za to: Podľa najnovších výskumov priznalo až osemdesiat percent ľudí, že boli aspoň raz neverní.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

myslim,ze je najvyssi cas to tu asi uzavriet :-) zacinate mi tu pisat velmi pozitivne veci....nie vsetci ludia su neverni..napisal si 80% a co tych zvysnych 20%??? nenecham si pokazit vztah,tym,ze si zacnem namyslat,ze ma podvadza....vsetko je fajn,vsetko je vysvetlene a ja dufam,ze raz to tu budem moct napisat,ze sme spolu stastni v manzelstve :-) kazdopadne dakujem vsetkym za rady :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uzavriet to mozes, ale asi len tu na fore. Vo svojom zivote sa budes aj tak trapit, aj tak budete cez vikend len spolu a aj tak budes stale pri myslienkach, ze co robi cez tyzden a ci nema inu. Statistika je statistika a ja netvrdim, ze su tie cisla realne a musia sa tykat prave teba, ani ti nechcem tymto kazit vztah, ale myslim, ze sa len bojis moznej pravdy a chces utiect od reality. Ak to nie je pravda, tak v pohode, bud s nim stastna a kludne to tu s postupom casu napis..., ale ak by sa to nepodarilo, tak to nezabudni napisat tiez a uved aj dovod. Good luck :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

hojko-otovrene som sa s nim rozpravala o vsetkom..aj o moznej nevere (viem,ze teraz mi na to napises,ved ziaden hlupak by sa k tomu nepriznal ) jeho to velmi zranilo,ze si vobec nieco take mozem mysliet...a verim mu :-) dostala som od neho nadhernu velku kyticu kvetov :-) uznal,ze sa v poslednom case spraval nie najlepsie,ale slubil mi,ze sa bude snazit,aby to bolo zase vsetko fajn..lebo ma nikdy nechce stratit :-)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Kiara, veď vo vzťahu musí byť dôvera :)

btw. on je jeden z tých vojakov, čo chodia na niekoľkomesačné misie, alebo bude niekde na SK v kasárňach?
Lebo tuším si spomínala, že nie ste veľmi často spolu, tak musíš rátať s tým, že ak on bude chodiť na tie misie, že budete spolu ešte menej. Ale držím palce, nech to zvládnete :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zuzanuska napísal:...
btw. on je jeden z tých vojakov, čo chodia na niekoľkomesačné misie, alebo bude niekde na SK v kasárňach?
...
kiara24 napísal:...najlepsie je,ze je vojak a chysta sa na misiu...myslite si,ze ak teraz mam problem byt bez neho,tak vydrzim rok?? asi tazko :-(
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Aj sa mi zdalo, že to bolo spomenuté. Ale tak je rozdiel, či ide na jednu misiu, alebo či to bude robiť pravidelne (v takom prípade sa podľa mňa vzťah dosť ťažko udržuje, ak nevidíš partnera niekoľko mesiacov- ale nemám poňatia o tom, na akú dobu sa tam chodieva)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Momentalne su misie len do Afganistanu, chodilo sa aj Kosovo. Minimum je asi 6 mesiacov.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

pracuje v kasarnach...chce ist na mierovu misiu na Cyprus..nema to este iste,ale viem,ze od malicka o tom snival a ja mu to nechcem a ani nemozem zakazat :-)
lumir
King
King

baby, slnko, chlast.. na jeho mieste by som na nasral, keby si mi to chcela zakazat :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

:D ved jasne,to je pre vas chlapov najdolezitejsie...baby a chlast :-) od posledneho rozhovoru je vsetko super...myslim,ze si uvedomil,ze ma mohol stratit ...dakujem vam vsetkym za rady a podporu :-)
majxy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa majxy »

pekny den, vidim, take to "zaujimave" vztahy mame viacere :D no alebo zotrvat alebo ..., aj ja mam niekedy taku dilemu ale potom zas pride nieco pekne a je to v poriadku a potom zas pride ( neviem ci to mozem nazvat) lahostajnost a takto dokolecka.
Ale musim podotknut ze my zeny mame tendenciu velakrat prehanat a mozno, ze sa fakt nic nedeje a my aj tak sa v tom musime rypat :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

zuzanuska napísal:Že vzťahy prechádzajú etapami, to vieš- teda najprv tá veľká zaľúbenosť, postupné spoznávanie sa...
Vzťah začína zaľúbenosťou...? Potom sa nečudujem, že tu je toľko tém na rovnakú problematiku.
Napísať odpoveď