Zoznamky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zoznamky

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím!
Mám taký "chúlostivý" problém. Ak si chcem nájsť niekoho, mám sa spoliehať na nejaké internetové zoznamky? Napríklad na pokeci sa dá najsť niekoho ale horko-tažko. Každý ma stým nejaké iné skúsenosti. Tak napíšte svoj názor či sa oplatí hľadať priateľku cez zoznamky alebo len čakať na náhodu.
:)

Ironické poznámky si prosím odpuste.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja hovorim vzdy aj taho sa drzim ze proste treba skusat skusat a skusat .. ja chodievam aj na i net zoznamky a spoznal som tam vela zaujimavych ludi ..... len otazka znie na čo sa citis ty ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja osobne som tomu neveril, ale v podstate s mojou sucasnou priatelkou ma spojil portal, ktory inak dost nenavidim - Booom. Islo to sice skrz mojho brata, ktory mi ju ukazal, ale to, ze sme si tam pisali nas spojilo. Momentalne sme spolu a byvame spolu.

Je to moc individualne. Na pokeci a podobnych portaloch mozes najst plno zaujimavych a sympatickych, ale aj tolko deti, ktore ti to tak mozu znechutit, ze na to ani nepomyslis, ze by si si tam hladal partnerku.

Vela stastia.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

p4ra napísal:Na pokeci a podobnych portaloch mozes najst plno zaujimavych a sympatickych, ale aj tolko deti, ktore ti to tak mozu znechutit, ze na to ani nepomyslis, ze by si si tam hladal partnerku.
To máš veľkú pravdu!
Dúfam, že bude štastíčko. :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Ja som na pokeci nasla asi iba 1 jedineho normalneho cloveka... Ale napriklad moja kamoska, si tam nasla kamarata, s ktorym sa teraz stretava a vyzera to celkom dobre... No ale ja by som aj tak radsej hladala niekde vonku, proste napriklad v skole (ak do nej este chodis) alebo na diskoteke... Alebo len tak, chod si s kamosmi sadnut a pokecat alebo moja posledna rada je, aby si sa zoznamil s nejakou kamoskou tvojho kamosa :) vela stastia ti prajem
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

...tak ako napisal p4ra, na pokec a podobne portaly chodi AJ dost zaujimavych ludi, s ktorymi si budes mat co povedat, problem je v tom ze na takeho nieje take jednoduche narazit...obzvlast ked by si si dal aj podmienku aby baba vyzerala vyslovene dobre.. proste skusaj, oplati sa to, urcite sa ale nespoliehaj len na net, tam vonku ich je nepreberne mnozstvo, IMHO nie je nic krajsie ako nahodne zoznamenie sa - napr. na zastavke, alebo len tak pomocou pohladov v buse (s neskorsim pokracovanim samozrejme, pohlady ta s nou nezoznamia :) )a pod. ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

na pokeci nájdeš mnoho super ľudí ktorých by si asi inak nespoznal..Sem tam,tam preto aj rád prídem..No niektorý ľudia s ktorými si tam píšeš bývajú obvikle dosť hanblivý a tak stretko sa tam dohaduje ťažko..No a vzťah by som moc takouto cestou asi nehľadal. Ale nikdy nevieš načo natrafíš :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No zo začiatku som to skúšal a skúšal....., ale nič neprichádzalo...., takže som sa potom prihlasoval na zoznamku len tak preventívne.....ale pán božko to chcel inak a nakoniec si na tej zoznamke našla moja priateľka mňa :-)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

prave si myslim ze na zoznamkach najrychlejsie daco ulovis, alespon byvali kamosi to tak robievali, za vecer pri kompe si nasiel holku :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

skoro všetko čo som chcel povedať tu už asi chalani nadomnou vymenovali...možno nájdeš možno nie...na pokec chodí aj vela sprostých ludí,decká,pedofili :D a podobne...no každopádne sa s tou babou musíš spoznať,dojsť ku fyzickému kontaktu a nenechaj sa zviesť tým že prehodíte pár riadkov a už budeš zamilovaný :?
cez pokec len spoznať..potom ide na rad chodenie von a tak...nie len celý den za kompom a v živote sa nevideli a milujem ťa milujem ťa :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

láska cez písmenka to není ono, lebo to mení obraz človeka na 50%..... ja si cez zoznamku nikoho nehľadám a ani tam nechodím, zbytočne strata času, radšej sa venujem tomu dievčaťu ktoré ma očarilo najviac ktoré som zbadal a zapáčilo sa mi, tak hľadám vela spôsobou ako sa s nou zoznámiť :) a aj mi to vychádza :!:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pokec je v pohode.len nehladaj na skle :D :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Sheep napísal:prave si myslim ze na zoznamkach najrychlejsie daco ulovis, alespon byvali kamosi to tak robievali, za vecer pri kompe si nasiel holku :D
A holku na chodenie, ci na ... ?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Sagittarius napísal:A holku na chodenie, ci na ... ?
chlapec unej aj byva :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nikdy nevieš, kde koho stretneš... Niekedy môžeš urputne hľadať na zoznamke a nič a možno jeden večer si tam len tak zo srandy sadneš a spoznáš tam skvelú babu. :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

pokec ako pokec.sk.. no a preco nie? na velkych magorov som stastie nemala, takze pre mna v poho. nasla som tam skvelych ludi, s ktorymi si pisem cez icq, pravda, nasla si ma tam aj moja terajsia laska, takze ja sa nestazujem.
no a skusat to mozes tiez, ved nikdy nevies co moze vzniknut z rozhovoru a nasledneho stretnutia.. podla mna na tom nie je nic cudne
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No keďže na skle si veľmi nevyberieš...a ja som dosť nerozhodný, čo sa týka takýchto vecí...tak som na pokeci nikoho nenašiel ale ani som veľmi nehľadal. Na pokec som pôvodne začal chodiť kvôli jednej babe.

A čo sa týka zoznámenia cez internet, tak ja som s jedným dievčaťom zoznámil naozaj veľmi zaujimavým spôsobom. Bolo to ešte v čase, keď som odposielal pre istotu všetky reťazovky, čo som dostal :lol:. Vtedy som mal na ICQ v konkakt liste len 10 osôb a správu som mal poslať 17 :lol:. Takže potom ako ju odoslať všetkým v mojom liste. Začal som hľadať iných ľudí na ICQ. Pravdaže neposielal som to len tak hocikomu :P. Vyberal som si baby približne v mojom veku. Takto som poslal prvej a ona mi hneď odpísala, že takýmto veciam neverí a tak...Tak sme si začali písať :lol: a píšeme si až doteraz :) (viac ako rok).
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

neuznavam pokec zoznamky...nikdy nevies s kym pises...a aj ked si dohodnete stretko,stretnete sa, sukate zo seba slova tazsie ako cez net...skus radsej normalne niekde v skole,v bare,cojaviem...s kamosmi ked budes vonka...ale nie zoznamka podla mna...
flashman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa flashman »

A ja uz kukam ze aky priamy nazor na vec - "sukate" :)

K veci: Cez net sa to neoplati, bud tam stretnete pubertacku alebo peknu kocku, ktora vam vsak, pokial nemate na fotke nagelovane vlasy, jednoducho neodpise - lebo ona si moze vyberat (aspon si to o sebe mysli). Navyse su tu aj ostatne negativa netu, ako uz spominali niektori.

Preto, chod von a hladaj nazivo, je to asi najlepsia moznost ako sa zoznamit, niektori ludia to uz beru aj ako sport :) A tak ako pri kazdom sporte, hlavnou vyzvou je neustale sebazdokonalovanie... co moze mat v konecnom dosledku priaznive vysledky ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

tereza napísal:pokec ako pokec.sk.. no a preco nie? na velkych magorov som stastie nemala, takze pre mna v poho. nasla som tam skvelych ludi, s ktorymi si pisem cez icq, pravda, nasla si ma tam aj moja terajsia laska, takze ja sa nestazujem.
Pokec.sk, to je Sin City na webe.sk
Napísať odpoveď