Zrušene Instagramu
Zrušene Instagramu
Zdravím Vás, poraďte mi prosím ako zruším svoj účet na Instagrame keď som zabudol svoje heslo a aj e.mail
Dá sa to vôbec? vopred díky. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrušene Instagramu
Lenze on chce zrusit ucet na ktory sa nevie prihlasit (aspon ja tomu tak chapem).
Presne tak chcem ZRUŠIŤ môj účet na ktorý sa neviem prihlásiť keďže som zabudol svoje heslo a nemôžem požiadať o nove heslo lebo neviem ten email ktorý som zadal pri registrácii na Instagram
toto sú tie problemy moderného sveta [emoji16]
Nechcem byť proste na soc. sieťach. Mám tam fotky...
To je ako keby si chcel zmenit cudzi ucet. Vsak si obnov ucet cez zabudnute heslo.
To je blbé takto "zabúdať" 
Išiel by som postupne, neviem heslo na ig, dám si poslať heslo na mail, neviem heslo od mailu, napíšem a preukážem sa že mi patrí účet od mailu, určite to ide. Alebo zavolať na infolinku. Keep digging 
Ale on nevie ani email, na ktorý registroval insta...
I can't access Instagram in order to change my email or phone number
If you can't access your Instagram account or the email or phone number you signed up with:
Open the Instagram app on your mobile device and enter your last known email address or phone number
Tap Forgot password?
Tap Need more help?
Follow the on-screen instructions to submit a support request
If you can't access your Instagram account or the email or phone number you signed up with:
Open the Instagram app on your mobile device and enter your last known email address or phone number
Tap Forgot password?
Tap Need more help?
Follow the on-screen instructions to submit a support request
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ludia, ktori zabudnu heslo na Insta, na FB (v pripade prepojeneho uctu) a na mail, tak by nemali mat pristup vobec k internetu 
Veľmi si múdry fakt
to sa stáva že som zabudol heslo nie? mám vytvorený nový mail ktorý používam.
-
starysomar
Hardcore addict
Ako sa dá zabudnúť dôležité heslo?
Ak zabúdam - zapisujem si nejakým spôsobom aby sa ku tomu nepovolaný nedostal. Trebárs texťák do zipu/7z pod iným heslom, ktoré určite nezabudnem - alebo uhádnem.
Či je Hojko múdry neviem, no svoje heslá nezabudol
Ak zabúdam - zapisujem si nejakým spôsobom aby sa ku tomu nepovolaný nedostal. Trebárs texťák do zipu/7z pod iným heslom, ktoré určite nezabudnem - alebo uhádnem.
Či je Hojko múdry neviem, no svoje heslá nezabudol