Ahojte, mam Windows 7 ultimate v notebooku, notebook pouzivam iba ja, pred casom som si tu vytvoril svoje konto na heslo. Cize vzdy ked som zapol pocitac tak sa ukazalo moje konto, napisal som heslo, a prihlasilo ma do windowsu. Avsak teraz by som to rad zrusil, a nemozem naist navod ako na to, moje konto ktore je v notebooku je nadstavene ako konto pre Administratora, a typ konta je: spravca....
mne ide len o to aby ked sa mi zapinal notebook tak aby ma hned priamo pustilo do widowsu bez toho aby som musel tukat heslo alebo aby som musel kliknut na svoje konto. Ak mi vie niekto poradit tak dakujem
zrušenie použivatelskeho konta
Re: zrušenie použivatelskeho konta
Start / Spustit... / Vloz tam "control userpasswords2" samozrejme bez uvodzoviek a mal by si vidiet nieco podobne:
tu si to mozes nastavit.
tu si to mozes nastavit.
no tak to som spravil, a zmazal som si ten svoj ucet, avsak teraz ked zapnem PC tak si vypita meno a aj heslo, pravdaze ja neviem co tam mam napisat, skusal som uz rozne veci ako napriklad: administrator a heslo Administrator, alebo user ale nic mi to nezobere, tak som skusal v repair computer obnovenie systemu s predchadzajuceho dna, avsak ani tam ma to nepusti lebo predtym si zase vypita nejake meno a heslo. Vie mi s tym niekto poradit?
dakujem
dakujem
-
gumb4ll
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa si spravil blbosť... Je zaujímavé, že v sedmičke sa dá odstrániť jediný používateľ a ako pozerám tak v osmičke už nie. Mal si zrušiť iba heslo pre dané konto a v tom nastavení čo pridal Dedomil si mal odškrtnúť "Pred použitím PC musí ...."
Ja som ti ale nekazal zmazat tvoj ucet. Ty si chcel len zrusit tu uvodnu obrazovku kde sa pise login a password.
ja viem ze si mi to nekazal
no len teraz sa nemozem uz ani dostat do windowsu, pretoze stale odomna pyta Meno pouzivatela a heslo