zrychlenie downloadu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
b33ro
Light Expert
Light Expert

zrychlenie downloadu

Príspevok od používateľa b33ro »

Mam problem stahujem trychlostou 60kbs ale podla dodavatela by to malo ist asi 200kbs niekedy to tak aj bolo ale casom sa to znitzovalo tak chcem vediet kde je problem a ci sa to da z mojej strany nejako opravit moze to byt napr routerom alebo cim ? dodavatel je pako a nejako sa nechysta s tym nic robit je na to nejaky program alebo staci navod diki
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Internet mas aky, cez kabel, wifi, dsl...??? Ak tam mas agregaciu, co zrejme budes mat, tak s tym zrejme nic neurobis.
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

mozes skusit internet download maanger
b33ro
Light Expert
Light Expert

net mam cez mikrovlnku a s tou agregaciou neviem ale ja som prepojeny cez jedneho typka a jemu stahuje normal ale mne to zacalo klesat sme spolu pripojeny od zaciatku lebo on mal silnejsiu antenu tak ma poskytovatel nanho napojil ale problemy neboli ziadne s rozdelenim rychlosti neviem nemoze byt chyba nejako v routeri alebo co ?

//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 12:49 )
co mi pomoze ten download manager?
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

mozno on to pretazi a ty nemozes stahovat ale lepsie je ked je samostatne pripojenie nie cez dvoch
kire55
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kire55 »

no tak problem je asi to ze kedze on ma priamo doma tu antenu a ty tahas cez neho tak si obmedzeni nim..cize ked on taha daco tak tebe to ide pomalsie
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

daj si vlastne pripojenie
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Presne tak, pravdepodobne sa delíte :wink:
b33ro
Light Expert
Light Expert

download manager nemam ziadny ale zo zaciatku taky problem nebol a men to taha pomaly aj ked on je v robote a netaha proste ci taham o polnoci alebo rano o siestej nevytiahne to na viac ako 62 ale mam jednu zaujimavost ktora ma stve robi mi to asi pri dvoch troch serveroch teraz ma jediny napada cobrashare tak dam napriklad stahovat z cobra share a z rapidu a jedno mi taha 60 a druhe 30 cize dokopy je to 90 ale kde sa podeje tych 90 ked taham len jeden subor ? inac ked taham dva tak mi to rozdeli tych 60 na 30kbs pre oba a dalsia vec hocikedy mi to skace zacnem tahat a prvych par sekund asi 5 :D ide to aj 300kbs a potom sa to rychlo znizuje neviem ci tam je nejaky obmedzovac alebo co nemam sajnu

//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 8:25 )
a to s tou antenou tak on to nema koze by som bral ja od neho ja mam len signal odrazeny z jeho anteny pretoze na mna nemal ten co mi poskytuje internet rpiame pripojenie ci co ze sa mu nedalo pre volaco
Napísať odpoveď