kazdoadne lezgy nemas pravdu, bez hmatatelneho priameho dokazu ti mozu vyfajcit a podakovat, ty im nemusis nic dokazovat ... dokazat musia oni tebe (fotkou / videom / botickou trebars)
Zverenie auta neopravnenej osobe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zverenie auta neopravnenej osobe
druhy policajt neviem ci moze byt svedkom, myslim ze skor nie
kazdoadne lezgy nemas pravdu, bez hmatatelneho priameho dokazu ti mozu vyfajcit a podakovat, ty im nemusis nic dokazovat ... dokazat musia oni tebe (fotkou / videom / botickou trebars)
... zas tu z toho nerob kovbojku ze policajt moze vsetko
nemoze ... teda moze ak natrafi na blbca co sa necha prechcat 
-
Grim
Darca
...ani ja niesom právnik, ale nemôžem sa nevyjadriť keď vidím že tu niekto trepe dve na tri. To že niekto je policajt neznamená, že má vždy pravdu. Tým že niekto sa stane policajtom, nestáva sa dokonalým človekom. Stále je to ten istý človek, len má uniformu. Ak je človek hajzel, tak potom je to hajzel v uniforme a tá uniforma z neho slušného a čestného čoveka nespraví. A podľa mňa sa dokazuje vina, nie nevina. A pripomína mi to jednu scénu zo Simpsonovcov, keď sa policajt pýta: "Má nevinný člověk důvod utíkat?" K tomu by som doplnil svoju odpoveď: "Pri pohľade na logiku dokazovania, ktorú tu mnohí obhajujú, má aj nevinný človek dôvod utekať." Kto tu tvrdí že policajt má vždy pravdu, nech mi nájde ten zákon v ktorom sa to hovorí. Ja viem, že v ústave je napísané (Čl. 47, odstavec 3.) že "Všetci účastníci sú si v konaní podľa odseku 2 rovní." a v Čl. 50 odstavec 2. "Každý, proti komu sa vedie trestné konanie, považuje sa za
nevinného, kým súd nevysloví právoplatným odsudzujúcim rozsudkom
jeho vinu."
nevinného, kým súd nevysloví právoplatným odsudzujúcim rozsudkom
jeho vinu."
-
lezgy
Light Expert
ja nic netvrdim 
ja prave poukazujem na tu vychcanost...
ak je to teda pravda
a kovbojku skutocne v plane nemam
chlapec sa aspon nauci ze minimalne auto uz cudzimu nepozicia
ja prave poukazujem na tu vychcanost...
ak je to teda pravda
a kovbojku skutocne v plane nemam
chlapec sa aspon nauci ze minimalne auto uz cudzimu nepozicia
podpisoval papiere, teda priznal sa k chybe...
pokial to bolo mimo cesty, na asfaltovej ploche, kt. nieje zaznacena ako dopravna komunikacia, tak cloveku nemozu nic a je to iba buzeracia alebo ako vymanizt prasule z nevedomych chalanov..
a ako tu bolo spomenute, treba fotku alebo video... inak tak, ako on moze povedat, ze jeho kolega videl, tak ty mozes povedat, ze tvoj kamarat videl nieco ine... ale to je uz bezpredmetne, kedze si podpisoval papiere...
pokial to bolo mimo cesty, na asfaltovej ploche, kt. nieje zaznacena ako dopravna komunikacia, tak cloveku nemozu nic a je to iba buzeracia alebo ako vymanizt prasule z nevedomych chalanov..
a ako tu bolo spomenute, treba fotku alebo video... inak tak, ako on moze povedat, ze jeho kolega videl, tak ty mozes povedat, ze tvoj kamarat videl nieco ine... ale to je uz bezpredmetne, kedze si podpisoval papiere...
mal si povedat ze si nevedel ze nema vodicak.nikto by ti to neuveril ale za pokus by to stalo..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano urcite je idealne robit z milicionarov kktov, to budu taki radi, ze sa s nimi isto bude dat dohodnut