Zvonenie telefónu
Zvonenie telefónu
Zdravim.
Mam HUAWEI g620s, problém je taký že niekedy mam zmeškané hovory a pritom som mal dnes telefón na stole, mal som 6 zmeškaných hovorov a telefón sa nerozsvietil a ani nezačal vyzváňať.
Reproduktor ide aj pri hudbe aj pri zvonení lebo zrazu začal vyzváňať alebo keď som ho mal dnes vo vrecku v rifliach nezvonil nevibroval vôbec nič.
Mam HUAWEI g620s, problém je taký že niekedy mam zmeškané hovory a pritom som mal dnes telefón na stole, mal som 6 zmeškaných hovorov a telefón sa nerozsvietil a ani nezačal vyzváňať.
Reproduktor ide aj pri hudbe aj pri zvonení lebo zrazu začal vyzváňať alebo keď som ho mal dnes vo vrecku v rifliach nezvonil nevibroval vôbec nič.
Re: Zvonenie telefónu
Nemáš vypnuté zvonenie? Nemyslím vibrovanie, ale úplne vypnuté.
nie zvuk keď stlačim bočným tlačidlom tak je na max , premyšľam nad tym že raz mi mobil zvoni druhý raz nie ako.....čo s tým
Ešte by si mohol skúsiť hard reset. No ak ho máš ešte v záruke, choď ho reklamovať.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2016, 18:30)
A doteraz ti zvonil normálne?
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2016, 18:30)
A doteraz ti zvonil normálne?
áno, len cca pred týždňom sa to začalo diať že som o tom nevedel že niekto volá
ako na ten hard reset v nastaveniach som nenašiel tovarensky reset
ako na ten hard reset v nastaveniach som nenašiel tovarensky reset
Napríklad takto. Ja to mám pod zálohovanie a resetovanie
ale môže to byť aj v zabezpečení.
no zresetoval som mobil objavilo sa hore nejake NFC , mne to netreba ako to dam preč?
ako obnovim správy? zalohoval som ich ale nenašiel som niekde import
ako obnovim správy? zalohoval som ich ale nenašiel som niekde import
Pravdepodobne sa ti zálohovali do pamäte telefónu, a tá sa resetom zmazala. Skús na internete popozerať "importovanie správ". NFC si vypni v nastaveniach a nebude sa ti tam zobrazovať.
spravy som našiel ale ako tak pozerám mne sa aktualizoval android a vidím že mi tu hádže chybu že spravu nieje možne prijať , teraz ako že reálne SMS od ľudí alebo je to ten bug čo sa diktuje na internete...