zvuk 5.1 v sluchatkach k PC
zvuk 5.1 v sluchatkach k PC
čaute rozmýšľam nad kúpou slúchatiek herných k PC neviem aké sú dobre ale podľa mňa tie zo zvukom 5.1. Cena by mala byť tak do 150e. Rozmýšľam nad týmito http://www.alza.sk/cm-storm-sirus-5-1-d273047.htm
P.S SSD, klávesnicu, myš všetko som kúpil, tak že som vôbec nespamoval...
P.S SSD, klávesnicu, myš všetko som kúpil, tak že som vôbec nespamoval...
Re: 5.1 sluchatka k PC
Sennheiser PC360 je presne v tej cenovej relácii, no lepšia varianta je kúpiť slúchadlá a mikrofón zvlášť
-
Outsider
Star
CM STORM akurat tak skrinu ne headset
Sennheiser PC360 som uz aj ja riesil. Medzi kablovymi do 150 su najlepsie.
a jak je to vlastne zo zvukom 5.1 v sluchatkach? je to daky umely zvuk alebo pravy zvuk 5.1. Zato sa pytam, ze ci je to umely lebo na 5.1 ak sa nemylim, tak potrebujem reproduktory, ktore my tento zvuk umoznia
-
Ryan Giggs
VIP
Re: zvuk 5.1 v sluchatkach k PC
Je to samozrejme pseudo priestorovy zvuk. Fyzicky tam sice môže byť tych meničov v jednej mušli viac, ale stale to bude len v mušli a teda prichadzať v podstate z rovnakeho smeru.
Ako bolo pisane vyššie, najlepšie riešenie je klasicke sluchadla. Tie kvalitne "hudobne" od renomovanych vyrobcov za tvoj rozpočet dokažu podať priestor ďaleko lepšie ako akykoľvek 5.1 "zazrak". O ostatnych parametroch ako množstvo detailov, separacia zvukov atd. ktore su pre hranie nemalo dôležite ani nehovoriac. Navyše pseudo priestor ti do každych sluchadiel vytvori aj priemerna zvukovka ak to podporuje (Dolby Headphones...).
Ako bolo pisane vyššie, najlepšie riešenie je klasicke sluchadla. Tie kvalitne "hudobne" od renomovanych vyrobcov za tvoj rozpočet dokažu podať priestor ďaleko lepšie ako akykoľvek 5.1 "zazrak". O ostatnych parametroch ako množstvo detailov, separacia zvukov atd. ktore su pre hranie nemalo dôležite ani nehovoriac. Navyše pseudo priestor ti do každych sluchadiel vytvori aj priemerna zvukovka ak to podporuje (Dolby Headphones...).
a ked to budem riesit novou zvukovkou? napr. touto? http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... .htm#popis tak ten zvuk bude lepsi aj na mojich sucasnych sluchatkach nie?
-
Ryan Giggs
VIP
Pomôcť pomôže, ale ak su tie sluchadla nejaky črep, tak im to pomôže malo.
sluchatka su tiez Creative Soundblaster 3D
-
Ryan Giggs
VIP
Kupovať primarne zvukovku k tym sluchadlam sa ti neoplati.
tak co sa mi potom oplati? kupit nove sluchatka? Lebo ja som tie sluchatka kupoval z dovodu toho, ze pred tym som mal uplne sity to sa neda ani porovnat s tymi co mam teraz a boli v akcii ked som ich kupoval z dakych 60€ alebo 80€ na 30 40€ teraz neviem na kolko € boli zlavne
-
Ryan Giggs
VIP
Uz sme sa o tom bavili.
Kombinacia integrovanej karty a sluchadiel za 150€ bude hrat lepsie ako kombo zvukovky za 150€ a tych Creativov.
Kombinacia integrovanej karty a sluchadiel za 150€ bude hrat lepsie ako kombo zvukovky za 150€ a tych Creativov.
tak aby som neurobil hlupost mam tomu rozumiet, tak ze radsej mam investovat do tych drahych sluchatkach ako do zvukovky, ktora by ma vysla 100€?
-
Ryan Giggs
VIP
Chapes to spravne. Idealne samozrejme kupit aj sluchadla aj zvukovku.
s tym by nebol problem lebo teraz budem mat celkom dost vela penazi, takze by som mohol oboje veci kupit na raz najlepsie by bolo, kebyze sluchatka aj zvukovka bola v jednom obchode. Nahodou nevies o dakom obchode kde maju tie sluchatka Sennheiser PC360 a zvukovku na raz? Lebo som to pozeral v alze a tam maju len zvukovku
-
Ryan Giggs
VIP
Tie PC 360 je ale headset, nie sluchadla. Ja som mal na mysli sluchadla obycajne. Toe budu hrat podstatne lepsie. A mikrofon dokupit nejaky stolovy alebo klopovy. Ak ale musis mat silou mocou mikrofon na sluchadlach, tak PC 360 je ok.
no asi najlepsie by bolo kebyze tie sluchatka maju aj mikrofon uz. Lebo tie co mam teraz, tak mikrofon maju a chcel by som aby to tak aj ostalo
da sa zvyknut ak ked mas len klasicky mikrofon na stojane (stoji max 7€)
lebo ked budes pocuvat aj sem tam aj hudbu bez hrania, tak mne osobne by ten mikrak vadil a to nehladim na kvalitu headsetu lebo to je dost zazvazny argument
lebo ked budes pocuvat aj sem tam aj hudbu bez hrania, tak mne osobne by ten mikrak vadil a to nehladim na kvalitu headsetu lebo to je dost zazvazny argument
ale nebudu ty ludia co so mnou volat pocut okolite zvuky? a inac som nasiel par sluchatiek mozno dobrych neviem posudte sami prosim vas
http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 262760.htm http://www.alza.sk/razer-battlefield-3- ... 357608.htm http://www.alza.sk/logitech-g930-gaming ... .htm#popis a k tomu zvuku 5.1 alebo 7.1 nepotrebujem nahodou tu zvukovku?
-
Ryan Giggs
VIP
Mikrofon na headsete zachytava zvuky rovnako ako stolovy ci klopovy.
Uz som ti vravel, ze ak ti ide o zvuk, vyser sa na vsetko co ma v nazve meno pocitacovej firmy. Ked za nic na svete nedokazes zit bez mikrofonu na sluchadlach, tak nešpekuluj a zober tie PC 360.
Uz som ti vravel, ze ak ti ide o zvuk, vyser sa na vsetko co ma v nazve meno pocitacovej firmy. Ked za nic na svete nedokazes zit bez mikrofonu na sluchadlach, tak nešpekuluj a zober tie PC 360.