Zvuk do videa
Zvuk do videa
Mám starší film z roku 1995 v českom dabingu ale kvalita videa je hrozná. Dnes som na internete našiel ten istý film v HD ale je po anglicky. Našiel by sa tu niekto kto by bol ochotný mi pomôcť a zvuk vybrať z toho videa čo je zlá kvalita a dať ho do toho videa kde je super obraz? Ďakujem vopred. (Sorry napísal som to ako dement ale snáď pochopíte) 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvuk do videa
Stiahni si Pinnacle studio a zrob si to sam
ale je to babracka ..mozno existuje jednoduchsi sposobm ale niesom isty
Bude ten zvuk sediet co sa tyka dlzky filmu? Lebo niekedy je film skrateny, staci rozdiel par sekund a mas po filme - to by si musel prejst napriklad kazdu piatu minutu a pozriet synchronizaciu zvuku, pripadne tam vlozil do cistej zvukovej pasaze kusok ticha. Alebo su programy, ktore ti to roztiahnu rovnomerne. V minulosti tu bol podla mna aj postuo na fore lebo niekto robil to iste co chces aj ty.
Robil som to niekedy davno, pouzival som VirtualDub a nejaky program na zvuk, asi AudaCity, je potrebne bud zmenit frame rate videa alebo upravit zvuk, natiahnut alebo skratit, chce to najst 2 body, na zaciatku a konci. Ak ma zvuk spravnu dlzku, staci to len posunut.
Suhlasim ze je to babracka, dnes by som to uz nerobil, urcite by sa dala najst aj lepsia verzia.
Inak napr. PotPlayer dokaze myslim pouzit externy zvuk a posunut ho alebo roztiahnut, ale este som to neskusal.
EDIT: ak je dabingova verzia s reklamami, postrihana, tak to je takmer nemozne spravit dokonale a urcite to za to nestoji.
Suhlasim ze je to babracka, dnes by som to uz nerobil, urcite by sa dala najst aj lepsia verzia.
Inak napr. PotPlayer dokaze myslim pouzit externy zvuk a posunut ho alebo roztiahnut, ale este som to neskusal.
EDIT: ak je dabingova verzia s reklamami, postrihana, tak to je takmer nemozne spravit dokonale a urcite to za to nestoji.
Ak je to s reklamami alebo co, tak ten zvuk bude posunuty. Navyse niektore filmu v telke su o nieco skratene, je to par sekund, ale aj to spravi problem. Preto si treba najst tie body ako pises, zaciatocny, koncovy a poyom dalsich 10, mozno 30 alebo az 100 medzi tym, ze ci to sedi. Ja si nepamatam v com som to robil, ale vzal som si anglicku stopu z videa a potom tu dabovanu. A pozeral som na grafe zvuku pri zoome, ze ci to sedi, pustal som si po minute anglicku a dabovanu stopu, ze ci sa hovori to iste a postupne to posuval. Ten dabing bol rozdielny mozno o minutu alebo dve, bol proste kratsi ako origo. Tak som to v tichych miestach doplnal tichom. Cely film trval mozno 2 az 3 hodiny, ak nie 4 hodiny, nasledne ulozenie a vlozenie do videa. Prplacka, ale vysledok bol skvely.
Inak na Sk Torrente je ten film v 2,3 GB ripe, to by mohla byt lepsia kvalita.
Inak na Sk Torrente je ten film v 2,3 GB ripe, to by mohla byt lepsia kvalita.