Zvuk ide iba z jedneho repraku (onboard audio Asus A8N-E)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
jancef
Novice
Novice

Zvuk ide iba z jedneho repraku (onboard audio Asus A8N-E)

Príspevok od používateľa jancef »

Potrebujem pomoc.
Zvuk mi ide len z jedneho repraku - mam integrovanu zvukovku Realtek ALC850 - ZD asus a8n-e.
Preinstaloval som ovladace (skusil som niekolko verzii) a nic. Repraky su urcite dobre.
Ked zapojim repraky (klasicke strereo), soft mi napise hlasku, ze nie su pripojene spravne, aby som skontroloval pripojenie kabla - ale to je v poridku.
Poradte mi, co by som mal urobit?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus pripojit este sluchadla a over si, ci ide iba jedno.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

poskusaj ine repraky...skusaj popotlacat konektor....pohrab sa v nastaveni ci nemas fader mimo...atd...ak stale nejde skus zapojit do predneho vystupu ak mas na kasni,ak nie tak otvor kasnu a skontroluj ci mas dobre najumprovanu MB tam kde mas vystup na predne audio...mali by tam byt dva jumpre skontroluj ci su tam.Umiestnenie toho konektora by si mal mal zakreslene v prirucke ku MB.ak by aj tak isiel zvuk len z jedneho kanalatak mas bud tu istu chybu ako dakedy ja alebo sa ti len pokaslal konektor na maticnej....pravdepodobne by si s tym aj tak nic nespravil takze je to jedno...ale ak pouzivas zosilnovac s nejakymi vykonnejsimi reprakmi alebo ak to niesu celkom kvalitne repraky tak jednoducho odpieklo ochranny rezistor ktory je na vystupe zvukovej kraty...ma odpor 100 Ω a vecsinou je v blizkosti vystupneho konektora...odporucam kupit novu sietovku ...
jancef
Novice
Novice

uz je to v pohode

Príspevok od používateľa jancef »

takze nakoniec som vyskusal vybrat jumpre pre audio, dal som ich spat a dalo sa to do poriadku
V kazdom pripade vam dakujem za pomoc.
Napísať odpoveď