Nechapem zmysel toho flame. Ked niekto moze dookola vyspevovat o paradnom zvuku creative/logitech, preco by na to nemohol dalsi reagovat svojim nazorom? Tak to ostatne funguje aj v inych temach. Mne to skor pripada tak, ze niekomu vyslovene lezie na nervy, ze sa vyjadruje v kazdej teme, ku ktorej ma co povedat - kedze ho audio zrejme zaujima a podla toho co som od neho cital, aj o nom cosi vie. Preco si niekto z vas ostatnych mysli, ze prave ta vasa rada je najvhodnejsia a jeho nepouzitelna? Snad si uz ten, co o radu ziadal, vyberie na zaklade argumentov, ktoremu z rieseni da prednost. Alebo je tu niekto, kto sa citi ako mocny diktator, ktory nariadi "toto si kup, nic ine, len toto co ti ja radim"?
Miesto toho, aby sme boli vdacni, ze toto forum ma aj ludi, co sa tej ktorej oblasti rozumeju, nech uz sa jedna aj o extremistov, si tu budeme nadavat, osocovat sa a vyhrazat sa ovocim dovazanym z afriky. Ja s makovnikovymi nazormi v mnohom suhlasim, aj ked sa najdu dost extremisticke postoje, nikde neudava nezmysly a nevyjadruje sa v superlativoch o niecom, co nestoji z pohladu audiofila za rec. Ak niekedy budem riesit cokolvek s audiom, rad sa na neho obratim.
BTW - neberme cenovu relaciu "do tolko a tolko eur" ako maximalne hranicnu. Moze byt o par eur drahsie, ale vyhodnejsie/vykonnejsie/kvalitnejsie riesenie, ktore si dotycny moze nechat prelezat v hlave a rozhodnut sa, ci radsej nedosetrit par eur, ale ist o triedu vyssie, ako sa s kupou unahlit. Tiez som nad prvym jazdenym autom uvazoval v relacii 50-60 tisic a dnes som velmi rad, ze som pri tejto cenovej relacii nezostal.
Zvuk. karta ku M-Audio BX8a deluxe
Re: Zvuk. karta ku M-Audio BX8a deluxe
Ale no tak. Ja som si tu napisal svoj nazor, svoje skusenosti, mam, vlastnim, pohybujem sa medzi ludmi kde su nearfieldy apod gear skoro vsade tak pisem argumenty aspon k veci. Nebudem predsa niekomu radit kupit si nikon D1 ked viem ze bude fotit prilezitostne a fotky pre zabavu. Silou mocou zase kupovat drahy gear. a na co ? omg - Za vsetkym co som tu napisal si stojim, tvrdas sa rozhodne sam. A nejake prispevky o exibicii ci co to, absolutne prispevok 0 hodnoty, nulovej, to nema ziadny vyznam, zajeba**** sa len thread,ziadny rozumny argument, NIC!. Je rozdiel kupit kvalitne/cena, a je rozdiel z frajeriny vyhadzovat eura.
a co tak sa drzat uz temy, a pisat len ontopic
tvrdas: http://www.thomann.de/ie/cat.html?gf=pc ... ces&oa=pra
a co tak sa drzat uz temy, a pisat len ontopic
tvrdas: http://www.thomann.de/ie/cat.html?gf=pc ... ces&oa=pra
mirinko: v lete si kupujem repro za cca 1 000 eur , načo asi
môžeš hádať , preto aby som sa ním chvalil svojím mačičkám alebo kamarátom ? nie z toho som už dávno vyrástol. preto lebo ponúkajú niečo čo mi priemerné repro neposktnú. argumenty hodné človeka ktorý nepočul lepšiu audio sústavu ako Genius 
filipito: ty si sa nasiel, nemas ani paru o com pisem, neprispievaj ked nemas s cim