viete mi pls niekto poradit, ako rozbehat zvuk v XP v tomto NTB? Nainstaloval som korektne win xp sp3, vsetky ovladace som stiahol zo stranky Asus. Microsoft UAA ale nie je nainstalovany a ked dam instalovat drivery z webu asus, tak mi napise, ze pod touto verziou SP nie je nutna instalacia... zvuk ale stale nejde. pdik za akukolvek radu
Zvuk v Asus F3M pod XP
Zvuk v Asus F3M pod XP
Ahojte,
viete mi pls niekto poradit, ako rozbehat zvuk v XP v tomto NTB? Nainstaloval som korektne win xp sp3, vsetky ovladace som stiahol zo stranky Asus. Microsoft UAA ale nie je nainstalovany a ked dam instalovat drivery z webu asus, tak mi napise, ze pod touto verziou SP nie je nutna instalacia... zvuk ale stale nejde. pdik za akukolvek radu
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvuk v Asus F3M pod XP
Najprv nainštaluj UAA a potom ten driver od realteku
Re: Zvuk v Asus F3M pod XP
Som to skusal, ale pri instalacii UAA mi vypisalo, ze nie je potrebna instalacia, lebo mam SP3. a ked som si v spravcovi zariadeni klikol na UAA, tak mi vypisalo ze nema nainstalovane ovladace
.
ale uz som to vyriesil instalaciou xp sp2. Vdaka. Lock
ale uz som to vyriesil instalaciou xp sp2. Vdaka. Lock