Zvukova karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
denis6667
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Zvukova karta

Príspevok od používateľa denis6667 »

Ako sa da prehodit na zvukovej karte aby mi cez mikrofon siel zvuk.
Da a sa to vobec spravit.
Prílohy
AGA8501.jpg
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

ak to ta zvukovka zvlada tak mas knej isto nejaky software kde prepnes zvuk na 5.1 a bude to fungovat ...
denis6667
Amateur
Amateur

Ale ja nechcem prenastavit na 5.1 ale len chcem vymenit mikrofon na normalny audiu vistup.
Shano
Darca
Darca

5.1 je tiez normal vystup ... predpokladam teda ze chces na mic nastavit front vystup no to asi nepoje bo ten je nastaveny na zelenom vystupe automaticky .... ale aj tak nechapem preco to neprestavis na 5.1 ... mozes pls napisat co tam chces zapojit ked to chces takto ?
denis6667
Amateur
Amateur

ta lebo ja to mam na nootebooku a mam jeden vstup na mikrofon a jeden vystum na audio a chcem zeby mi isli obidva len ciste zvuk bez microfonu.. a chcem to napojit na dve domace kina
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

prerus cesty na plosaku veduce k jacku na mikrofon, a z jacku co je na vystup pritiahni kabel aj na ten druhy jack a hotovo, mas 2 vystupy 8)
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kubanec »

Kód: Vybrať všetko

prerus cesty na plosaku veduce k jacku na mikrofon, a z jacku co je na vystup pritiahni kabel aj na ten druhy jack a hotovo, mas 2 vystupy 
Tak ale potom bi mi us neplatila zaruka na notebook nedalo bi sa to spravit neak inak ? Neak ces bios ? sa to neda spravit ?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

preco si proste nekupis rozdvojku na jack?
denis6667
Amateur
Amateur

ta lebo to ma totalne zly zvuk :?

//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 16:18 )
ta lebo to ma totalne zly zvuk :?
turtlak69
Guru
Guru

neviem o tom, ze by to malo vplyv na zvuk.
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nevies o tom ze to ma vplyv na zvuk tak urcite si to este neskusal skusal som tak napojit domace kino a suchadla tim padom ze som pridal zvuk na sluchadlach ubralo mi zvuk na domacom kine ces rozdvojku to je proste na pi*u a to som mal len sluchadla a ked mas dve domace kina tak to musii bit este horsie
A ked si to este neskusal tak ako mozes povedat ze to nemoze mat vplyv cudne.
jimmy_xp
King
King

sklamem ta kubanec ale mylis sa...porovnaj odpor beznych sluchatiek a porovnaj vstupny odpor zosilnovaca domaceho kina a uvidis ze to nie je tak ako pises...

//bolo to pre teba, lebo si pisal ohladom sluchatiek a kina a ja ti pisem ako to bude ked napojis 2 kina...
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak neviem ale to urcite nebude mat zvuk v dobrej kvalite. Kvalita zvuku urcite klesne.
jimmy_xp
King
King

preco by mala klesnut? preco si to myslis? pozor ! kvalita sa nerovna urovni hlasitosti :!:
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak neviem ale mal som dost ked som to mal na sluchatkach tak si stale myslim a aj to bude asi tak ze tym padom ze mas zapojene dve kina na rozdvojke tak mas veci odber a tym padom ti klesa aj kvalita zvuuku kamos to skusal na domace kino a vezu a tak ties nebol s tym spokojny.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak si kup externu zvukovku 8) a myslis si ze keby ti isiel zvuk kde je ten mikrofon tak ti pojde lepsie zvuk?? :?
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja som nepovedal nic take ze pojde lepsie ja som iba chcel radu. a externu zvukovu co to viriesi ? precital si si dobre aky tam je problem ? externu zvukovu kartu :D to s tym nema nic spolocne :D :smt043
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ano precital :lol: a tak si myslim ze by ti siel aj z externej aj internej zvuk ci sa mylim? :D
turtlak69
Guru
Guru

kubanec napísal:Tak neviem ale mal som dost ked som to mal na sluchatkach tak si stale myslim a aj to bude asi tak ze tym padom ze mas zapojene dve kina na rozdvojke tak mas veci odber a tym padom ti klesa aj kvalita zvuuku kamos to skusal na domace kino a vezu a tak ties nebol s tym spokojny.
odber vobec nie je podstatny. je to len signal, nie kopa energie, ktora ti vybudi koncovy stupen zosilnovaca. a ten signal ma taku istu intenzitu ci das rozdvojku alebo nie. o hlasitost sa stara zosik. predstav si, ze som mal zapojenu rozdvojku nejaky ten rok (sluchatka+2.1 repro) a necitil som ziaden rozdiel oproti rieseniu co mam teraz. cize zvukovka a vyvedene vstupy na prednu cast skrine PC. je to absolutne to iste. ak maju obe audio zariadenia ten isty odpor (zvycajne 4 ohmy), tak je imho nemozne, aby sa to spravalo inak.
Shano
Darca
Darca

Tak ked neveris tak si sprav nejaky predzosilnovac sktoreho to potom rozdvojis abo si kup zvukovku za 300€ :D
A inac uroven hlasitosti sa nerovna urovni kvality zvuku jedine co sposoby rozdvojka je to ze sa to rozdeli. Takze mas na vyber bud tu budes pisat ze je to na kkt abo proste obetujes 1€ na rozdvojku a skusis to ....
Napísať odpoveď