Ahojte.
Neviete, ci sa da nejako nastavit, aby gmail zvukom signalizoval prichadzajuci mail?
Je to prkotina. Ale ja napriklad casto fungujem tak, ze mi chodi vela mailov, chcem na ne online odpovedat, no zaroven sa venujem niecomu inemu.
Zvukova signalizacia prichadzajucej posty na gmail.com
Re: Zvukova signalizacia prichadzajucej posty na gmail.com
co tak pouzit nejaky mailovy klient, s ktorym to nastavis jednoduhsie? 
Ja som s gmailom po vsetkych ostatnych strankach vrcholne spokojny. 
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
google je fajn vec... stačí zadať "gmail notifier": http://www.google.sk/search?hl=sk&sourc ... o&gs_rfai=
Super. Vdaka.
Da sa nejako nastavit aj cas, aby to na prichadzajucu spravu reagovalo online a nie az po dvoch minutach?
Da sa nejako nastavit aj cas, aby to na prichadzajucu spravu reagovalo online a nie az po dvoch minutach?
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslím, že každý takýto softík poskytuje možnosť nastaviť si časový interval updatu... no myslím, že pod 1 minútu to asi nezvládne
žiaden... ale veď 1 či 2 minúty nestačí?
žiaden... ale veď 1 či 2 minúty nestačí?
Jasne. Nic take som doteraz nepouzival, preto sa informujem. A ide mi o tu rychlost reakcie. Takze ked minuta-dve su spodna hranica, tak beriem. Ak by bolo nieco rychlejsie, vymenim.
No nic rychlejsie to asi nebude, kedze program asi odosiela poziadavky na server kazdu minutu, ak by si to chcel kazdych 5 sekund tak ti to zahlti pripojenie..
Este je aj rozsirenie Gmail Manager, tam mas tiez myslim spodny limit jednu minutu
Este je aj rozsirenie Gmail Manager, tam mas tiez myslim spodny limit jednu minutu