Zvukove cd tvorba zvukoveho cd
Zvukove cd tvorba zvukoveho cd
a nie nejde to aj tak napalil som to vytvorit zvukove cd a nejde to nacitat ine cd mi idu
Viko6.. prečítal si si svoju otázku? Ja som to čítal 3x, ale ani raz som sa poriadne nedočítal do konca. Skús používať interpunkčné znamienka, aby to bolo zrozumiteľnejšie.
Môj tip.. skús napáliť klasické AudioCD rýchlosťou 4x - 8x.. ak je problém v tom, že HiFi neprehráva napálené AudioCD.. ak v tom problém nie je, tak ber moju odpoveď za bezpredmetnú..

Môj tip.. skús napáliť klasické AudioCD rýchlosťou 4x - 8x.. ak je problém v tom, že HiFi neprehráva napálené AudioCD.. ak v tom problém nie je, tak ber moju odpoveď za bezpredmetnú..
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvukove cd tvorba zvukoveho cd
sa vyjadrujes horsie ako tatar (nic v zlom)Viko6 napísal:Caute,mam taky problem mam hifi vezu taka mini a nejdu tam prehrat mp3 ale idu tam origi cd kupovane s obchodu a este aj hudba v neviem jakom formate mam aj napalene cd pozicane a ide to tam prehrat a neviem zistit v jakom je to formate lebo si chcem nieco ja napalit na pc a prehrat to tam a co som si to poziciaval...
1.Mno tak daj do kompu to cd ktore ti ide prehrat na vezi a pozri aku to ma koncovku
2.najdi manual co ta tvoja veza prehrava
3.ako pisal brm chyba moze byt v zapise ze to mas palene rychlejsie a nie tymi rychlostami(4x - 8x)
Re: Zvukove cd tvorba zvukoveho cd
hifi prehrava aj napalene audio cd len ked to napalim ja tak to nejde a neviem jak napalit to audio cd tak aby to slo prehrat a s hifi problem nieje berie to skoro vsetko okrem mp3.brm napísal:Viko6.. prečítal si si svoju otázku? Ja som to čítal 3x, ale ani raz som sa poriadne nedočítal do konca. Skús používať interpunkčné znamienka, aby to bolo zrozumiteľnejšie.
//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 12:30 )
dik uz som nato asi prisiel.lollo napísal:sa vyjadrujes horsie ako tatar (nic v zlom)
1.Mno tak daj do kompu to cd ktore ti ide prehrat na vezi a pozri aku to ma koncovku
2.najdi manual co ta tvoja veza prehrava
3.ako pisal brm chyba moze byt v zapise ze to mas palene rychlejsie a nie tymi rychlostami(4x - 8x)
-
Iron-Eddie
Light Professional