Power connector - Powers the X-Fi I/O Console
* via the AD_Link connector. Connect a power cable from your computer's power supply to this connector.
*Available with some models of your audio device, or as an upgrade accessory in some regions.
Select the Digital I/O option when connecting digital audio devices to the Digital I/O Module (available with selected models or as an upgrade option).
Also select the option if you want to connect external digital audio devices that accept stereo PCM or compressed Dolby Digital/DTS Bitstream from the S/PDIF output. See Configuring your FlexiJack for more information.
Some models of your audio device come with a built-in 64 MB X-RAM. This special RAM is reserved for game developers to store a game's audio file on the audio card, for faster retrieval, processing and playback. Any game that supports X-RAM receives an even bigger performance boost.
/// Takze zrejme to nemusi byt pripojene, ked nato nemam nic externe pripojene, ci
//// NO, UZ to konecne FRCI, netreba pridavne napajanie, skoda ze nemozem tomu vytat, (je uz dost neskoro)

. takze neskor (rano) sa ohlasim co a ako
// Tak, odskusane, VYSLEDOK: Co sa tyka hudby, tak je to poznat , oproti integrovanej, hlasnejsie (pochopitelne), zvuk je taky plnsi, kopec nastaveni (EAX,CMSS-3D,Crystalizer...) je to jednoducho poznat, hlavne ked zapnem Subwoofer Gain (+15dB), fakt silny zvuk, skoda ze tu uz je poznat ze reproduktory nestihaju, ale inak pekny cisty zvuk (aj so zadnych satelitov, s ktorimy bol problem

)
Hry: TAK TU je rozdiel fakt znacny, pustil som si co bolo poruke - LOST PLANET a uz tam bolo jasne ze nejde o Sound max

, velmy dobry priestorovy zvuk aj ked bez EAX sa mi zda...
CELKOVY DOJEM ? : Dobry, preco nie vyborny ? ako uz som ja aj par ludi spomynal repraky vsetko brzdia, takze zatial to budem musiet prezit s tymi co mam.