Zvýšenie návštevnosti webstránky

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Reverser
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zvýšenie návštevnosti webstránky

Príspevok od používateľa Reverser »

Dobrý podvečer prajem,
mám v prenájme doménu .sk a webhosting od spoločnosti Websupport. Webhosting bol určený pôvodne pre projekt, ktorý sa ale presunul na freehosting u wbl.sk, čiže mi zostala registrovaná doména a webhosting. Na webstránku som zverejnil aj s kamarátmi diskusné fórum. Už toto fórum beží cca. 1 mesiac, no nemá skoro žiadnu návštevnosť.
Fórum som registroval aj asi do 50 vyhľadávačov, ale aj tak tam za deň prídu maximálne 3 ľudia.
Chcel by som sa poradiť, zistiť návod, ako optimalizovať webstránku tak, aby tam prichádzalo čo najviac ľudí a aby ľudia ktorý prichádzajú sa na môj web registrovali, poprípade pozreli aj viackrát. :-)
Pozeral som na internete návody, no našiel som iba niečo o autosurfoch, a k tomuto riešeniu písali, že je to iba umelé zvýšenie návštevnosti a že väčšina ľudí si moju webstránku ani nepozrie a pravdepodobnosť, že sa na moj web ešte niekedy vráti je takmer nulová.

Vopred ďakujem za pomoc
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Zvýšenie návštevnosti webstránky

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

v prvom rade musí ponúkať kvalitný obsah. Medzi základné SEO veci patria napr. sémantika, pozri si logické usporiadanie (napr. háčka), mať správne vyplnené metatagy, title, obsah robí veľa, počet backlinkov, mať sitemap, robots.txt....) Stačí googliť SEO. Cez Google prichádza najviac ľudí :)
P.S. a jasne, maj napamäti že až 51% návštev tvoria boti :)

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2012, 20:20)
a áno ešte doména robí veľa. A nesmieš mať duplicitný obsah, ináč budeš vylúčený z výsledkov. ozaj to nie je ťažké, stačí googliť.
Napísať odpoveď