Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Jazdili ste uz s autom, ktore malo automaticku prevodovku? |
| ano |
|
34% |
[ 36 ] |
| nie |
|
65% |
[ 69 ] |
|
| Celkom hlasov : 105 |
|
| Autor |
Správa |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1824
Zaslal: 25 Jan 2006, 7:54 Predmet: |
|
|
Jednoznacne manual, pripadne sekvencku na zavod, je to dobra vec. Neviem si predstavit, ze by mi to tak lenivo radilo ako na Avensise, kde som posledne zazil automat. Nebolo to zle, ale spomalovalo to poriadne, radilo este dost nizko a trvalo to ovela dlhsie ako ked ja zaradim u mna (shortshift robi svoje ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
S@ndman Medium Star

Stav:  Založený: 18.05.2005 Príspevky: 364 Bydlisko: Stale inde Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 9:20 Predmet: |
|
|
S automatom si to neviem predstavit,prosto manual je manual,nie je nad bohovske podradenie a podlahovka pri prebiehani  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 7240 Bydlisko: afpd Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 11:06 Predmet: |
|
|
Automat by som bral iba v podobe sekvencneho radenia(s odozvou aku ma Enzo ) ale nie, bez sekvencneho to musi byt strasna nuda. Klasicky manual je v pohode, sekvencne radenie je komfort...
PS: este si rypnem do Americanov: v spravach bola informacia ze po vypadkoch prudu v USA zaznamenali velke problemy hlavne na svetelnych krizovatkach, pretoze vodici nepoznaju poriadne predpisy...
nic v zlom ale pripada mi to ze oni soferuju iba ako nejake programy: tu mas auto s automatom, iba krut volantom a chod kde je zelena to je dan za pohodlie, u nas nie su peniaze na svetelne krizovatky tak kazdy musi poznat zakladne pravidla prednosti v jazde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bond35 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: NR BA Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 11:28 Predmet: |
|
|
Nejazdil som s automatickou prevodoukov, ale chcel by som si to aspon raz vyskusat.
Ale podla mna ten spravny zazitok je to s manuálnou prevedoukov, lebo tam si o tom rozhodujes sam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4876 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 13:15 Predmet: |
|
|
Cela automaticka prevodivka je absolutny nezmysel!!! Je to vynalez, ktory si vymysleli prekysnuti, nenazrati, obezni a lenivi amici, lebo sa im nechcelo "makat" s riadiacou pakou!!! Radsej budu sedet v aute, ako cesto vo vandli a slapat na dva pedale, ako deti na biku Jednoznacne manual! Ked riadim svoj svet, chcem riadit aj svoje auto... Krom toho je to paradicka!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
[hawkeye] Light Star

Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 274
Zaslal: 25 Jan 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
Presne, automatika je pre postihnutých. Amíci na nej jazdia, lebo sú total mantáci.
Ale poznám človeka, kerému by sa to zišlo. On totiž v jednom kuse dookola vypráva historky ako išiel s Škodovkou/BMW/Mercedesom 180 na dvojke.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2399 Bydlisko: A309 Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
Je to zaujimave jazdit s automatikou. Ja som sa vozil na Fiate Stilo Abrath - sportova verzia s autom, prev. No ked si prepnete na manual, na volante mate tlacidla na prehadzovanie rychlosti podobne ako vo formule. Bolo to uzasne
No manual je manual. Neviem si predstavit, zeby som len isiel a isiel... Prehadzovanie rychlosti ma svoje "caro"...
A k tej autoskole - kto je sikovny nema problem so spojkou
(kazdemu to obcas zdochne, ale aj "mistr tesar se nekdy utne" ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 7240 Bydlisko: afpd Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 21:48 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
Je to zaujimave jazdit s automatikou. Ja som sa vozil na Fiate Stilo Abrath - sportova verzia s autom, prev. No ked si prepnete na manual, na volante mate tlacidla na prehadzovanie rychlosti podobne ako vo formule. Bolo to uzasne
No manual je manual. Neviem si predstavit, zeby som len isiel a isiel... Prehadzovanie rychlosti ma svoje "caro"...
A k tej autoskole - kto je sikovny nema problem so spojkou
(kazdemu to obcas zdochne, ale aj "mistr tesar se nekdy utne" ) |
Presne tak, radenie ma svoje caro a sekvencne je o nieco sportovejsie ako normalna paka. K tej spojke: da sa to velmi rychlo naucit, len treba pochopit ako funguje a po par krizovatkach to ide samo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:16 Predmet: |
|
|
| POdla mna je dobra automaticka sice ja nemam vodicak ale lespia je automaticka |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3751 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:26 Predmet: |
|
|
| H5ck2r napísal: |
| POdla mna je dobra automaticka sice ja nemam vodicak ale lespia je automaticka |
Hovoris, lebo nemas vodicak... prepokladam ze si nikdy neviedol auto s manualkou, alebo viedol a bolo to na teba moc zlozite?? Alebo si skratka lenivy, nesportovo zalozeny typ. Ale asi si este nikdy nepocitil tu slast, ked si pekne podradis, alebo ked vytocis motor na 4000X otaciek a pustis spojku...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:33 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
Hovoris, lebo nemas vodicak... prepokladam ze si nikdy neviedol auto s manualkou, alebo viedol a bolo to na teba moc zlozite?? Alebo si skratka lenivy, nesportovo zalozeny typ. Ale asi si este nikdy nepocitil tu slast, ked si pekne podradis, alebo ked vytocis motor na 4000X otaciek a pustis spojku...  |
Sporotvo som zallozeny ja hram ladovy hokej a manualku ma moj foter.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:37 Predmet: |
|
|
| Sporotvo som zallozeny ja hram ladovy hokej a manualku ma moj foter.... |
Ok...to ti neberem...ja len ze ked si sportovo zalozeny, tak si asi este neodhalil caro manualnej prevodovky... zelam ti aby si ho coskoro nasiel!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:40 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
Ok...to ti neberem...ja len ze ked si sportovo zalozeny, tak si asi este neodhalil caro manualnej prevodovky... zelam ti aby si ho coskoro nasiel!  |
Este nie to som neodhalil este si chvilu musim pockat..Ale mne sa zdala ta automaticka jednoduchsia alebo to sa iba zda?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 26 Jan 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
Este nie to som neodhalil este si chvilu musim pockat..Ale mne sa zdala ta automaticka jednoduchsia alebo to sa iba zda?  |
Nooo... jednoduchsia hej. Ale s nou si tak nevychutnas radost z jazdy a pocit kontaktu s autom. Jedina auto, co by som ako-tak uznaval, je automatika v chevy corvette Stingray V8 1975. To ked zaradis D a zoslapnes plynana podlahu, tak ta to stoci na pravu stranu a vtlaci ta do sedadla!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sniper-SVK Expert

Stav:  Založený: 11.12.2006 Príspevky: 152 Bydlisko: PC,postel a okolie Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2006, 23:20 Predmet: |
|
|
AUTOMATICKA - nemas takmer ziadny zazitok z jazdy a zbytocne ti to spaluje viac benzinu,ale to zalezi,ze ci chces lahsie ovladanie auta s MANUALNOU riadia len machri a tych je fakt vela asi aj viac ako ti,ktori jazdia na automatickej...Ja napr. v PC hrach hram vzdy s MANUALNU,viac si to vychutnam...vodicak este sice nemam,ale ked budem mat,budem jazdit jak blazon  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|