|
|
|
| Autor |
Správa |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
| sophie napísal: |
Retsko: bez podprsenky by to asi nebolo mozne, vsak si to predstav mozno by ti to pripadalo sexi, ale pre vacsinu ludi by to bolo skor poburujuce...takze nejaka sexi podprsenka pod tym by nemohla byt?  |
NIE! V takom tricku nikto nie je zvedavy na podprsenku,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sophie Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2005 Príspevky: 329 Bydlisko: Sydney Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
Retsko: mne sa to tricko- tielko velmi paci a chcem si take kupit, ale budem ho nosit iba s podprsenkou, nejakou sexi ostatne zostane len pre frajera...a pocuvaj, predstav si, ze okolo teba prejde taka baba bez podprsky, v pohode, pozries sa, nechat na nej oci, ale uz jej vsetko vidis...a keby presla v podprskou nemal by si chut "objavovat"?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2113
Zaslal: 01 Jan 2006, 22:06 Predmet: |
|
|
| monie napísal: |
Nie je zle vas trosku nasmerovat tym spravnym smerom a dat najavo osobny, ale zensky nazor  |
hmm to sa mi paci ked dievca povie nazor
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15162 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2006, 22:09 Predmet: |
|
|
a pocuvaj, predstav si, ze okolo teba prejde taka baba bez podprsky, v pohode, pozries sa, nechat na nej oci, ale uz jej vsetko vidis...a keby presla v podprskou nemal by si chut "objavovat"?  |
Z pohladu sa clovek nenazerie, takze je jedno ci ju male alebo nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3730 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2006, 8:41 Predmet: |
|
|
Mi kua hovorte!!! Predomnou na strednej v triede sedia dve take spoluziacky, ktore maju rite jak kufre a kazdej stade trci daco, co sa povazlivo podoba na snurky od topanok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sophie Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2005 Príspevky: 329 Bydlisko: Sydney Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2006, 12:02 Predmet: |
|
|
jin153: tak to je huste pocuvaj, tak sa im nepozeraj na ich kufre a radsej kukaj von oknom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3730 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 18:33 Predmet: |
|
|
jin153: tak to je huste pocuvaj, tak sa im nepozeraj na ich kufre a radsej kukaj von oknom  |
Ked to sa neda!!! sak zakryvaju aj okno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2815 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
Mi kua hovorte!!! Predomnou na strednej v triede sedia dve take spoluziacky, ktore maju rite jak kufre a kazdej stade trci daco, co sa povazlivo podoba na snurky od topanok  |
tak to je fest smola....
ja mam stastie na celkom "fajne" spoluziacky: sedim s jednou,ktora sa oblieka dost vyzivavo takze mam problem sustredit sa na vyucovanie...
dalsia ma taku strasne fanj postavu,ze ked sa nahodou predkloni,alebo ide k tabuli tak ju vsetci 16ti chalani fotime -kazdy uz mame v PC a v telefone to uzasne pozadie - na zaciatku sa strasne hambila,ale teraz je to uz v pohode
a ked je ta baba na telesnej tak sa neda ani ziaden sport robit....
aspon ze tie spoluziacky, lebo na itraku mame zakazane babske navstevy, a niektorim uz z toho sibe: asi zacnem spavat s nozom,aby ma niekto v spanku neopichal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 20:53 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
tak to je fest smola....
ja mam stastie na celkom "fajne" spoluziacky: sedim s jednou,ktora sa oblieka dost vyzivavo takze mam problem sustredit sa na vyucovanie...
dalsia ma taku strasne fanj postavu,ze ked sa nahodou predkloni,alebo ide k tabuli tak ju vsetci 16ti chalani fotime -kazdy uz mame v PC a v telefone to uzasne pozadie - na zaciatku sa strasne hambila,ale teraz je to uz v pohode
a ked je ta baba na telesnej tak sa neda ani ziaden sport robit....
aspon ze tie spoluziacky, lebo na itraku mame zakazane babske navstevy, a niektorim uz z toho sibe: asi zacnem spavat s nozom,aby ma niekto v spanku neopichal  |
Ako sa vola dotycna?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2815 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 21:02 Predmet: |
|
|
ktora? ta "na mobil", alebo ta s ktorou sedim?
jedan je Wera a druha Elly... komplet mena na nete nikdy nevykacavam.... sry |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 21:53 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
ktora? ta "na mobil", alebo ta s ktorou sedim?
jedan je Wera a druha Elly... komplet mena na nete nikdy nevykacavam.... sry |
Vpoho |
|
| Návrat hore |
|
 |
spaWner Amateur

Stav:  Založený: 30.11.2005 Príspevky: 20 Bydlisko: pri pocitaci Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| q-parser napísal: |
| A co ked im trcia? Ja mam v pazi, ja sa rad pozriem! Mas stastie, ze tu nechodi vela bab, bo by si potom zacali davat pozor a na co by sme sa potom pozerali kua? Sak rozmyslaj troska, hernajs! |
no to ma bohovske stastie. to by som nechcel radsej by som bral keby ich bolo viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
camelka Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 120 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 5:41 Predmet: |
|
|
| monie napísal: |
Niektore zenske to robia aj schvalne a niektore maju proste len sproste rifle. Ja osobne si na to davam pozor, ked chcem  |
suhlasim s tebou |
|
| Návrat hore |
|
 |
sokolikova22 Spammer

Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 250
Zaslal: 01 Jún 2006, 6:56 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| nech sa obliekaju ako chcu, len nech potom neplacu ze ich niekto znasilnil. |
najmudrejsi prispevok v tejto teme. Presne som tuto odpoved ocakak´val od teba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanielka VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 46 Bydlisko: ZM Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2006, 16:42 Predmet: |
|
|
Takze, co sa mna tyka, nevsimla som si, ze by mi nejak trcali nohavicky. Mozno sa to sem tam stava, ale vzdy je to len kustik!(nosim vacsinou len tanga a v zime som si velmi oblubila boxerkove nohavicky) Nikdy som nemala pocit, ze by som sa za to mala hanbit, bo to viem ustrazit. A zas nikdy som to nerobila cielene, pride mi to dost ubohe. Nerada nosim tricka, kt mi odhaluju brusko_pupok, to skor podbrusko, to mi nevadi. Co sa mi nepaci je, ked ma baba taku kratucku minisuknu, ze jej z nej trci polovica zadku+ta skareda cast siloniek, to je podla mna viac nez hrozne! Ale zas, musia sa vyjadrit aj chalani_spoluziaci, co ma poznaju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|