sandricka napísal:
neeee taky v sirokych gatiach dole padnutych a vyznajuci sa v HH yeah to je vončo
btw: ty sa vyznas v hip hope ? no povec nejake skupinky. a vopred poviem, ze to co je teraz neni vonkoncom hiphop. spravny ug street hipec uz pomaly nieje
Nymphested napísal:btw: ty sa vyznas v hip hope ? no povec nejake skupinky. a vopred poviem, ze to co je teraz neni vonkoncom hiphop. spravny ug street hipec uz pomaly nieje
Hej no snazim sa...ale chapes,to nie je len o hudbe ale aj o celkovom style...nemam rada "falosnych hip hoperov" teda tych co sa tvaria ze sa v HH vyznaju a ako velmi pocuvaju napr. KF...to ne a s tym vymieranim to mas pravdu,dneska to uz táhne skorej ku komercii ale zato napr. taky 2pac,to bol Človek
Retsko napísal:Hm... mne to velmi nevadi ked to vykukuje... Pokukujem potom aj ja
A HH nie je hudba...
Mas pravdu Hip-Hop je zivotny styl . Co sa HH hudby tyka, mam rad hardkor - Zverina, AMO, KF, ale aj flow napr. H16 a z takych menej znamych veci napr. Tazke Czinky, Rapresia, Invazia, Podstata Weci, Zla Strava, Severna Strana...
este obcas znehodnotis verejny majetok dakym tym grafitom a samozrejme este obcas aj vyfajcis nejaku tu psychotropnu latku..
Taq toto presne robia lameri, si pustia Mekvrabca alebo inu komercninu, daju si retazku okolo krku, slahnu si daco a myslia si ze cely svet im lezi pri nohach.
monie napísal:Mne sa tie chalanske boxerky vazne NEpacia....je to take divne....a este sa aj tvaria ako najvacsi...neviem, mozno som v tomto divna...ale sexi mi to vobec nepride...skor je sexi taky chlap v obtiahnutom sportovom tielku
Retsko napísal:Tak zivotny styl??? Ako sa da podla HH zit??? Okrem toho ze sa budes obliekat ako kazdy hiphoper...?
Zhrnme to.HH je akasi "kultura" a tam samozrejme spada aj hudba,obliekanie apod...typci co si natahnu na krk rozne klobasy a pustia KF len za to ze je to Kontrafakt to nie su hip hoperi,ale ako tu uz odznelo,lammeri ...proste HH je styl
hh neni styl neni to nic je to len hovorenie do rytmu nema to hlavu ani patu hudba to nie je rozhodne...a ked niekto chce zit po priklade nejakeho hip hopaka z ghetta jeho problem ale osobne si myslim ze su aj lepsie zivotne styli ktore maju aj nejaku hodnotu