nj mne kym nezvisia rychlost profilu tak mi to ani nepojde rychlejsie..profil mam 4160 cize max rychlost netu cca 3500 a takmi to slo aj do teraz...cize jedine profil keby siel hore (restart nepomaha)
vilko napísal:mne to ide nejako podobne na speedtest.net,,zaujimave,ze na speedmeter.sk su vysledky horsie
jj presne tak na sk serveroch to ide uplne zle a rapidshare mi teraz tak skace raz 260 potom padne na 150 a drzi proste robi to debilny asi im tam zavolam ked to bude robit nech to urobia...omg
ST1 napísal:jj presne tak na sk serveroch to ide uplne zle a rapidshare mi teraz tak skace raz 260 potom padne na 150 a drzi proste robi to debilny asi im tam zavolam ked to bude robit nech to urobia...omg
no,na druhej strane to zalezi od metodiky,,kedze na speedtest vypise maximalnu rychlost pocas testu dosiahnute a na speedmeter priemernu najvysiiu
vilko napísal:no,na druhej strane to zalezi od metodiky,,kedze na speedtest vypise maximalnu rychlost pocas testu dosiahnute a na speedmeter priemernu najvysiiu
aha tak to som ani newedel...ale aspon viem ze mi skace ta rychlost a poriadne omg podla lupa.cz/speedmeter.sk mam cca 1mbit takze tj dobre na kkkt....
nj speedtest nemeria podla mna objektivne...ale zase si myslim, ze neukazuje ani max. nameranu rychlost...lebo pocas merania mi vybehla rychlost aj na 2800 a nakoniec mi to dalo nejakych 2100kb... pritom po zrychleni by mi mal ist 1536kb. na ostatnych weboch (netmeter,dsl,inet) mi to dava cca rovnake hodnoty 1800-1900kb
vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia...
ST1 napísal:vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia...
Podobny problem, taha mi to pod 100kB/s mam Turbo 2. Restart routra a ni linky nepomaha...Napis ako si to vyriesil potom