no,na druhej strane to zalezi od metodiky,,kedze na speedtest vypise maximalnu rychlost pocas testu dosiahnute a na speedmeter priemernu najvysiiuST1 napísal:jj presne tak na sk serveroch to ide uplne zle a rapidshare mi teraz tak skace raz 260 potom padne na 150 a drzi proste robi to debilny asi im tam zavolam ked to bude robit nech to urobia...omg
aDSL od T-comu
aha tak to som ani newedel...ale aspon viem ze mi skace ta rychlost a poriadne omg podla lupa.cz/speedmeter.sk mam cca 1mbit takze tj dobre na kkkt....vilko napísal:no,na druhej strane to zalezi od metodiky,,kedze na speedtest vypise maximalnu rychlost pocas testu dosiahnute a na speedmeter priemernu najvysiiu
-
webmasterr
Medium Professional
nj speedtest nemeria podla mna objektivne...ale zase si myslim, ze neukazuje ani max. nameranu rychlost...lebo pocas merania mi vybehla rychlost aj na 2800 a nakoniec mi to dalo nejakych 2100kb... pritom po zrychleni by mi mal ist 1536kb. na ostatnych weboch (netmeter,dsl,inet) mi to dava cca rovnake hodnoty 1800-1900kb 
Podobny problem, taha mi to pod 100kB/s mam Turbo 2. Restart routra a ni linky nepomaha...Napis ako si to vyriesil potomST1 napísal:vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia...
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2005.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 250.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
mne to ide uplne v pohode na 2 mega a nemam porblem a meral som cez dsl.sk tam je to myslim si najobjektivnejsie,speedtest.net ide cez platformu java takze tam mozu byt rychlosti trosku skresane ale iank mi to ide ok..Len tak pre zaujimavost an speedtest.net mi to nahodilo 1590 kbps down a up okolo 100 kbps ale ping na recomanded server nameralo dokonca 999 ms co som kukal jak sprosty
mne to ide uplne v pohode na 2 mega a nemam porblem a meral som cez dsl.sk tam je to myslim si najobjektivnejsie,speedtest.net ide cez platformu java takze tam mozu byt rychlosti trosku skresane ale iank mi to ide ok..Len tak pre zaujimavost an speedtest.net mi to nahodilo 1590 kbps down a up okolo 100 kbps ale ping na recomanded server nameralo dokonca 999 ms co som kukal jak sprosty
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie vsetky servre z rapidu stahuju rovnako rychlo... napr teliasonera, cogent, teleglobe, globalcrossing stahuju plnou rychlostou mojej linky, ale napr level(3) mi nestupne nad 100kByte/s... s tym nema nic tvoj provider...ST1 napísal:vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia...
jedine ak ti to aj na speedtesteroch ukazuje pomaly...
Myslim, ze to nezalezi len na providerovi - vytazenie servera z ktoreho tahas + ake je vytazenie linky daneho servera z ktoreho tahas + vela inych faktorovdekarbon napísal:Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2005.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 250.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
pozri aj na speedtesteroch to ukazuje rovnako niektore viacej ale neiktore ako tu uz bolo povedane vyhodia najvacsiu rychlost a tj vsetko....cez rapid mi to vzdy slo cez 200-220kb/s aj cez ostatne server a teraz to zrazu nefici tak...to vidim na jasnu reklamaciu...AXO napísal:nie vsetky servre z rapidu stahuju rovnako rychlo... napr teliasonera, cogent, teleglobe, globalcrossing stahuju plnou rychlostou mojej linky, ale napr level(3) mi nestupne nad 100kByte/s... s tym nema nic tvoj provider...
jedine ak ti to aj na speedtesteroch ukazuje pomaly...
Nech ti vyde reklamacia - ale teoreticky sa mozu vyhovarat na agregaciuST1 napísal:pozri aj na speedtesteroch to ukazuje rovnako niektore viacej ale neiktore ako tu uz bolo povedane vyhodia najvacsiu rychlost a tj vsetko....cez rapid mi to vzdy slo cez 200-220kb/s aj cez ostatne server a teraz to zrazu nefici tak...to vidim na jasnu reklamaciu...
to ma absolutne nezaujima v senci tu ma 3/4 obyvatelstva uz optiku ved cekni www.e-net.sk , je tu este dost wifi a zvysok t-com. predtym som nemal nic s agregaciou islo to fulll proste to blbne vacsine slovenska oni schybili kamos s kamosom som to riesil a on f poho ide mu to fullkou a ten byva v sc tiez...fogus napísal:Nech ti vyde reklamacia - ale teoreticky sa mozu vyhovarat na agregaciu
/edit:ako vidim tak uz to ide normalne
tak aj naozaj neviem co s tym je. ked za behu opery s otvorenymi 10tabmi, firefoxu s 2, mirandy a last.fm ide stahovanie cez rapget z rapidu okolo 130KB/s a dsl metre to vyrataju na 95 je to dake divne.
pod tych metrov by to znamenalo, ze ma od zaciatku vobec nezrychlili. pouzivam DSL studen maxi.
vie mi niekto vysvetlit, wth?
pod tych metrov by to znamenalo, ze ma od zaciatku vobec nezrychlili. pouzivam DSL studen maxi.
vie mi niekto vysvetlit, wth?
-
RainbowSix
Light Professional