aDSL od T-comu
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne mam DSL asi treti rok a nemozem si vobec stazovat,...
pravda, teraz som zapol speedmeter a mal som namiesto 1mbit nejak 0,7mbit, ale ako neobmedzuje ma to...
nestahujem velke objemy dat, a na surfovanie mi ta rychlost staci, spolahlivost je vysoka, vypadok si pamatam zatial len asi pred rokom a pol...
pravda, teraz som zapol speedmeter a mal som namiesto 1mbit nejak 0,7mbit, ale ako neobmedzuje ma to...
nestahujem velke objemy dat, a na surfovanie mi ta rychlost staci, spolahlivost je vysoka, vypadok si pamatam zatial len asi pred rokom a pol...
Sa chcem opýtať ľudí, čo majú DSL od t-comu. Pri inštalácii modemu/routra bola taká knižočka s postupom, ako na to. A na konci bol uvedený testovací login a heslo, aby sa dalo overiť, či je všetko zapojené správne. Vedel by mi niekto hodiť presné znenie toho testovacieho loginu? Myslím, že to malo tvar: testdsl ..alebo tak dajak. 
Kua ako ta provider moze bloknut za P2P , ved si zaplatis za net, tak ho mas vyuzivat naplno ja by mu nezaplatil a odisiel by som k inemu. Ale by ho dal na sudxraay napísal:Ludia a mozete stahovat cez p2p ? Lebo mne akurat predvcerom Slovanet blokol net kvoli tomu ze stahujem cez p2p.este platim odblokovaci poplatok 400 SK
edit:\za som
Máme tu zaujímavý článok na žive.sk
http://www.zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=121495
Čo som sa dočítal, tak plánujú do konca polroka nasadiť ADSL 2 s rychlostami do 12 MBit, ale len v 10 mestách. Ja len dúfam, že sa to bude rychlejšie rozbiehať do dašich miest, ako sa rozbiehalo samotne DSL, lebo to bol otraas
http://www.zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=121495
Čo som sa dočítal, tak plánujú do konca polroka nasadiť ADSL 2 s rychlostami do 12 MBit, ale len v 10 mestách. Ja len dúfam, že sa to bude rychlejšie rozbiehať do dašich miest, ako sa rozbiehalo samotne DSL, lebo to bol otraas
-
wolf14
Light Expert
Ja mam adsl od t-comu (flat) a zatial som nemal ZIADEN problem...je to dost stabilne nepada vobec (router bezi uz mesiac vkuse (pred tym tiez ale musel som ho odpojit) bez zmeny ip a keby to spadlo tak by sa ip zmenila.opravte ma ak sa milim)pingy su do 20ms a rychlost ide vzdy viac ako 1024 a upload tiez cize agregaciu nejako nepocitujem...A co sa tyka toho zvysovania rychlosti tak by sa to zislo.Akoze 1024 nieje zle ale niekedy by sa zislo viac
ale dufam ze ked budu zvysovat tak nezacnu pouzivat FUP lebo to by bola veeeelka skoda
ADSL od T-comu odporucam
ADSL od T-comu odporucam
no mal som aDSL 1024 a tahalo mi to okolo 160kb/s co je viac ako by malo
no dnes sme si zaobstarali od T-comu MAGIO... hned mi to taha 100k/s
chcem sa spytat...teraz to mam napojene z routeru aj do PC, aj to toho zariadenia co je pri telke... ked je zapnuta TV, obmedzuje mi to nejako rychlost internetu???? dik
nie, pozeranie TV nema vplyv na rychlost internetu, aspon to tvrdi t-com, ale ved ich bajky vsetci pozname...B3rET napísal:no mal som aDSL 1024 a tahalo mi to okolo 160kb/s co je viac ako by malono dnes sme si zaobstarali od T-comu MAGIO... hned mi to taha 100k/s
chcem sa spytat...teraz to mam napojene z routeru aj do PC, aj to toho zariadenia co je pri telke... ked je zapnuta TV, obmedzuje mi to nejako rychlost internetu???? dik
inak magio ma na rozdiel od flatov agregaciu nie 1:55, ale 1:65
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Až máte do byto dotiahnutý optický kábel (a myslím, že tak funguje Magio), tak nie.B3rET napísal:sme si zaobstarali od T-comu MAGIO... hned mi to taha 100k/schcem sa spytat...teraz to mam napojene z routeru aj do PC, aj to toho zariadenia co je pri telke... ked je zapnuta TV, obmedzuje mi to nejako rychlost internetu???? dik
Je použitý vlnovo-dĺžkový multiplex a teda sa vybudujú tri virtuálne cesty: TV+telefón+internet na jednom fyzickom prepojení.
opticke kable nepouziva nahodou orange pre tu svoju sluzbu NET+TV+TEL ?fikus-kukis napísal:Až máte do byto dotiahnutý optický kábel (a myslím, že tak funguje Magio), tak nie.
Je použitý vlnovo-dĺžkový multiplex a teda sa vybudujú tri virtuálne cesty: TV+telefón+internet na jednom fyzickom prepojení.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Oni určite, ale Triple Play teraz frčí svetom a neviem, či aj T-Com niečo také už nepoužíva.hezo napísal:opticke kable nepouziva nahodou orange pre tu svoju sluzbu NET+TV+TEL ?
A ak nie, tak Ti prípojka používa frekvenčný multiplex (telefón, TV, upstream, downstream beží na určitých frekvenčných rozsahoch, ktoré sa neprekrývajú) a neovlyvňuje to rýchlosť pripojenia (teda aspoň dúfam).
Objednal som si DSL Maxi Plus (datovo a casovo neobmedzene, cisto len DSL bez pevnej linky). Len u nas na dome, kde pojdeme byvat, nikdy nebola pevna linka, tak ako dlho trva, kym natiahnu kabel od telefonneho stlpu? Teraz uz je asi 3,5 tyzdna od toho, co sme to boli objednat a vraj uz tam bol dneska ujko nejaky to obhliadnut. Kedy to asi budu robit? (aspon priblizne). Lebo uz len na to cakam a ja sa tam uz chcem prestahovat, tak som z toho nadrzany 
-
jjj
Guru wannabe
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=121601
Lepsie ako nic
Konecne je to vonku 
DSL: Od apríla zrýchlenie o 0,5 Mbps
Lepsie ako nic
DSL: Od apríla zrýchlenie o 0,5 Mbps