aDSL od T-comu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

ppk napísal:No neviem,nahradia dovtedy staru 30 ročnu kabelizaciu?Ak to spustia
tak len v niektorých lokalitach kde je optika.Orange už chystá opticku
siet ale zas len v BA a v Pieštanoch.
aDSL2 nepotrebuje optické káble. Vedenia už niekde vymieňali (u nás asi pred dvoma rokmi, a to sme maličké mesto).
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

chrono napísal:aDSL2 nepotrebuje optické káble. Vedenia už niekde vymieňali (u nás asi pred dvoma rokmi, a to sme maličké mesto).
Nechcem to riešit,utorok som sa rozprával bývalím kolegom ktorí pracuje
v T-come pripravuje a meria ADSL,momentalne ADSL2 nepripravujú
ani nevedia či tento rok budú!
chrono
VIP
VIP

ppk napísal:Nechcem to riešit,utorok som sa rozprával bývalím kolegom ktorí pracuje
v T-come pripravuje a meria ADSL,momentalne ADSL2 nepripravujú
ani nevedia či tento rok budú!
Ja netvrdím, že bude aDSL2. Len som napísal to, že niekde sú káble vymenené (napr. u nás).
n0b0dy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa n0b0dy »

hh s netom od t-comu som bol spokonjy rok az do minuleho mesiaca.... mam 1024/256 neobmedzeny.... pustim si CS server slovensky ... ostatny pingy do 30 a co moj? moj bol 150kukam ping na dsl.sk ... 256 mam 1024/256 kuknem na dsl.sk a co nevidim?!?!?!?!: Rýchlosť Vašeho pripojenia je 329.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 41.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
chrono
VIP
VIP

n0b0dy napísal:hh s netom od t-comu som bol spokonjy rok az do minuleho mesiaca.... mam 1024/256 neobmedzeny.... pustim si CS server slovensky ... ostatny pingy do 30 a co moj? moj bol 150kukam ping na dsl.sk ... 256 mam 1024/256 kuknem na dsl.sk a co nevidim?!?!?!?!: Rýchlosť Vašeho pripojenia je 329.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 41.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
T-Com má agregáciu 1:55, takže je to stále v norme. Ale na tú agregáciu akosi vždy zabudnú pri podpise zmluvy upozorniť. Ale ten ping by mal byť určite lepší.
n0b0dy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jj ja viem sak za chvilu ich tam idem spi.ovat :D mne je rychlost u <> ale ten ping!!!
n0b0dy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a inak t-com ma pekny speedmeter :DD:D:D: dsl.sk ukazuje 216kilobitov za sekundu a t-com viz.
Prílohy
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (87.17 KiB) 900 zobrazení
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja osobne mam DSL asi treti rok a nemozem si vobec stazovat,...
pravda, teraz som zapol speedmeter a mal som namiesto 1mbit nejak 0,7mbit, ale ako neobmedzuje ma to...
nestahujem velke objemy dat, a na surfovanie mi ta rychlost staci, spolahlivost je vysoka, vypadok si pamatam zatial len asi pred rokom a pol...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja som spokojný, mam ping okolo 25-35ms a net ide stále full rychlostou ci rano, na obed, alebo vecer... Neastalo sa mi aby mal výpadok ! takze plná spokojnost...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tak tak...podla mna je T-com najspolahvijesi net v mojom regione NR :) ,,,inak jednine co ma stve je down kolo 60kbs...ale sak co xcem od 500.-Sk mesacne :lol: ale potesilo by ma zvysenie downu :wink:

p.s: inac ping na dsl mam stale kolo 15-18ms 8)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa chcem opýtať ľudí, čo majú DSL od t-comu. Pri inštalácii modemu/routra bola taká knižočka s postupom, ako na to. A na konci bol uvedený testovací login a heslo, aby sa dalo overiť, či je všetko zapojené správne. Vedel by mi niekto hodiť presné znenie toho testovacieho loginu? Myslím, že to malo tvar: testdsl ..alebo tak dajak. :roll:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. akurát som sa aj ja už k tomu dopracoval.. som cel zmazať svoj post, ale....... :D

vďaka za ochotu.. ;)
xraay
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xraay »

Ludia a mozete stahovat cez p2p ? Lebo mne akurat predvcerom Slovanet blokol net kvoli tomu ze stahujem cez p2p.este platim odblokovaci poplatok 400 SK :x
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ano mozeme :wink: mam t-com :P
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

xraay napísal:Ludia a mozete stahovat cez p2p ? Lebo mne akurat predvcerom Slovanet blokol net kvoli tomu ze stahujem cez p2p.este platim odblokovaci poplatok 400 SK :x
Kua ako ta provider moze bloknut za P2P , ved si zaplatis za net, tak ho mas vyuzivat naplno ja by mu nezaplatil a odisiel by som k inemu. Ale by ho dal na sud :smt067 :smt033 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094 :smt094

edit:\za som :smt067 slowanet :D kopol do r*t* hned a je pokoj :twisted: :smt039 :smt006
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Máme tu zaujímavý článok na žive.sk

http://www.zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=121495

Čo som sa dočítal, tak plánujú do konca polroka nasadiť ADSL 2 s rychlostami do 12 MBit, ale len v 10 mestách. Ja len dúfam, že sa to bude rychlejšie rozbiehať do dašich miest, ako sa rozbiehalo samotne DSL, lebo to bol otraas :cry:
wolf14
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolf14 »

Ja mam adsl od t-comu (flat) a zatial som nemal ZIADEN problem...je to dost stabilne nepada vobec (router bezi uz mesiac vkuse (pred tym tiez ale musel som ho odpojit) bez zmeny ip a keby to spadlo tak by sa ip zmenila.opravte ma ak sa milim)pingy su do 20ms a rychlost ide vzdy viac ako 1024 a upload tiez cize agregaciu nejako nepocitujem...A co sa tyka toho zvysovania rychlosti tak by sa to zislo.Akoze 1024 nieje zle ale niekedy by sa zislo viac :) ale dufam ze ked budu zvysovat tak nezacnu pouzivat FUP lebo to by bola veeeelka skoda

ADSL od T-comu odporucam :wink:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no mal som aDSL 1024 a tahalo mi to okolo 160kb/s co je viac ako by malo 8) no dnes sme si zaobstarali od T-comu MAGIO... hned mi to taha 100k/s :? chcem sa spytat...teraz to mam napojene z routeru aj do PC, aj to toho zariadenia co je pri telke... ked je zapnuta TV, obmedzuje mi to nejako rychlost internetu???? dik
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

B3rET napísal:no mal som aDSL 1024 a tahalo mi to okolo 160kb/s co je viac ako by malo 8) no dnes sme si zaobstarali od T-comu MAGIO... hned mi to taha 100k/s :? chcem sa spytat...teraz to mam napojene z routeru aj do PC, aj to toho zariadenia co je pri telke... ked je zapnuta TV, obmedzuje mi to nejako rychlost internetu???? dik
nie, pozeranie TV nema vplyv na rychlost internetu, aspon to tvrdi t-com, ale ved ich bajky vsetci pozname... :)
inak magio ma na rozdiel od flatov agregaciu nie 1:55, ale 1:65
Napísať odpoveď