co tak spytat sa tam?jin153 napísal:Posielaju zasielky aj na slovensko na tom airsplat.com???![]()
• AirSoft •
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co vravite na toto http://airsplat.com/Items/ER-WELL-AK-47.htm
neni ta cena podozriva?
Teraz mam scorpion vz.61 a je good
neni ta cena podozriva?
Teraz mam scorpion vz.61 a je good
-
t0m4s3
Admin
myslim ze info viac ako dostatocne http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoftp4ra napísal:Chalani poviete mi blizsie o tom AirSofte? Weby som pozrel, ale vsade je nieco ine. Mna skor zaujima nazor cloveka, kt. sa tym zaobera.
-
p4ra
Redeemer
Ako som povedal, weby som si pozrel a Wiki tiez.t0m4s3 napísal:myslim ze info viac ako dostatocne http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoft
-
psycho
Medium Star
Pravidla su vecou akcie z tych vseobecnych ja najdolezitejsie podla mna fair play inac su zakotvene v stanovach kazdeho as klubu.p4ra napísal:Mna zaujimaju pravidla, kedy sa to hrava, kde si to viem zahrat, co je k tomu vsetko treba, ako s tym zacat a tak. Proste informacie nie z priuciek, ale od ludi, kt. tym "ziju".
Hrava sa to po cely rok. (aj ked cez zimu je poznat tochu uhorkovu sezonu lebo vecsina fun airsoftkov hybernuje koli zbraniam)
Ak sa chces pridat dolezite je kde byvas, lokalita,
Co treba je chut a zmysel pre fair play.
-
p4ra
Redeemer
To znie zaujimavo. A kolko stoji taka normalna vybava pre zaciatocnika. Ale mam na mysli ani nie low end, ani high end, taky stred na zaciatok.psycho napísal:Pravidla su vecou akcie z tych vseobecnych ja najdolezitejsie podla mna fair play inac su zakotvene v stanovach kazdeho as klubu.
Hrava sa to po cely rok. (aj ked cez zimu je poznat tochu uhorkovu sezonu lebo vecsina fun airsoftkov hybernuje koli zbraniam)
Ak sa chces pridat dolezite je kde byvas, lokalita,
Co treba je chut a zmysel pre fair play.
-
psycho
Medium Star
Dolezite su samozrejme okuliare, noplati sa kupovat smejd podlamna hned kvlaitu potom nemas problem ak budes chceit potom to upresim nejak.p4ra napísal:To znie zaujimavo. A kolko stoji taka normalna vybava pre zaciatocnika. Ale mam na mysli ani nie low end, ani high end, taky stred na zaciatok.
dalsi prvok vybavi je taka turisticka vlozka ako spravne obutie a oblecenie cize je fajn mat nejake vhodne pevne topanocky do ktorych nenatecie a nejake maskace alebo uniformu cierna atd (nic kriklave smozrejme)
na zaciatok je podla mna fajn manual kupit ak xces trenovat skutocne ale to potrebujes aj kolegov z manulami to je moj nazor. Inac nazor vecsini je kupit hned aeg lebo pri nom vraj ajtak skoncis, je to vec nazoru. proste je fajn mat cim vystrelit.
wiki: nasiel som hned v tej prvej strane asi tri chyby
odporucam www.wargames.sk
-
impending_disaster
Medium Expert
p4ra: Najlepsie pre zaciatocnika je zobrat par kamosov, zavolat do nejakej pozicovne, odkial poslu instruktora, zbrane a poradia nejaku lokalitu kam sa chodi hravat. Dostanes do ruky pomerne kvalitny elektricky automat a mozes hrat. Takto za cca 800 - 1000 Sk na vlastnej kozi zistis co je airsoft a mozes si rozmysliet ci sa tomu chces venovat.
-
jin
VIP
p4ra: A ak ta to nahodou chyti, tak by som odporucal ako zaklad samozrejme okuliare
ak chces aj helmu (ja s nou nehravam, dost ma otravuje). Ako primary weapon by som dal klasicke HK
a ako Sidearm SOCOM(osobne pouzivane a odporucane)
a ako Sidearm SOCOM(osobne pouzivane a odporucane)
rofl mi mame teraz firemny vikend v auguste a tam sa vzdy tesim, bo sefovia (alebo neviem kto to vybera) prichystaju vzdy nieco coool, tentoraz zas budeme mat paintball (zas sa rozdrtime), bungee, taku gulu velku co do nej sadnes a gula ta to dole kopco no rofl a minuly rok boli bmw objednane tak sme jazdili, no mrteeee boloooo
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
kde chodite hravat? paint ???
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
kde chodite hravat? paint ???