• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MathoSP
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MathoSP »

Pozeral som tu stranku airsoft splat a nasiel som toto http://www.airsplat.com/Items/AR-MP5A5-355TSL.htm
paci sa mi to ale cena strasne nizka a pise tam nieco o bateriach tak je to elektrika ci manual???
:?: :?: :?:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

no ako pozeram tak vyrobca je cyma, tj. to kupis aj v prahe na trznici od tamanov, je to elektrika podla mna ale skor taka jednorazovka
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Fortune napísal:no ako pozeram tak vyrobca je cyma, tj. to kupis aj v prahe na trznici od tamanov, je to elektrika podla mna ale skor taka jednorazovka
je to manualka. mas tam napisane MP5A5 RIS System Spring Airsoft Rifle.

a inak k tej cyme. je rozdiel cyma a cyma oni vyrabaju viacej tried airsoftovych zbrani, mozes si od nich kupit na trznici za par supov sracku co ti vydrzi jednu akciu alebo si priplatis a mas "strednu triedu" je jasne ze sa nevyrovna znackam Marui, CA.... ale maju priblizne polovicnu zivotnost. a dospel som k nazoru ze dokonca sa to oplati kupit lebo napr. co vyrabaju CM0,28(kalasnikov) tak stoji cca. 4500SK a vyzera este krajsie ako Marui AK-47. ked chces upgrade do zbrane to stoji cca. 5500SK takze vyslednu sumu mi da priblizne rovnaku ako stoji TM AK-47.
no a tym padom mi vlastne ta zbran vydrzi 1,5 zivotnosti TM. :)
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

soviet666 napísal: napriek vsetkemu mam TM Glock17 [man] (pre neznalych veci je to pistol :P )
tento kver mam aj ja (zatial ako primary) -> je celkom vpohode len sa mi nepaci ze zasobnik nieje uplne pevny po zasunuti a trochu sa pri manipulacii myka. No ale inak je to dobry, (na manual) presny gun - mozem doporucit :wink:

Obrázok
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

soviet666 napísal:jedno je jasne z municakom nemam najlepsie skusenosti (po nete sa maloco vybavi s nimi nacas a aj to ak sa to vobec vybavi)
popis mi prosimta aky si mal problem, v ktorej pobocke, dost ma to zaujma. Pripadne ak mas este nejake problemy alebo ktokolvek kludne mi napiste pm alebo mail a vyriesime najlepsie ako sa bude dat. :wink:
soviet666 napísal:catus je spolahlivy nie ako iny slovensky AS obchod ktory uz nemenujem :roll:
nevrim zatial som nemal v municaku jediny problem ktory by sme nevedeli vyriesit zato v kaktuse zbran bezproblemov stoji aj dva mesiace (nema servis) pripadne to tak ma byt :D
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

Len tak nahodou nema niekto z vas Glock 17 od UHC???? neviem ako ho mam rozobrať.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sa mi jedina vec na tom nepaci a to su ceny. Tie zbrane su strasne drahe, manuali este celkom v pohode ale s tym neni hra taka zaujimava, ale elektricke a plynove to su proste strasne ceny. Mynule sme hrali s tipasmi a jeden mal plynovu a ze 17 ticsic ho to vyslo vsak to je jeden a pol vyplaty, to radsej pojdem cinanom a kupim si tam za 100 korun brokovnicu.
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Mam zopar kamaratov ktori sa zaoberaju airsoft ale kolko prachov do toho vrazaju!!! mi je az zle :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

redw napísal:Len tak nahodou nema niekto z vas Glock 17 od UHC???? neviem ako ho mam rozobrať.
radšej ho predaj :lol:
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

ktora znacka je najlepsia. je dobra znacka Cybergun??? CHcem sa spytat ci je dobra zbran tato:

Kód: Vybrať všetko

http://airsoft.profishop.sk/index.php?modul=tovar&id=718&PHPSESSID=fdf05fd9483a87530c8f5a4d3ce133d7
a ktoru znacku by ste odporucili a aku zbran do 1500SK, nejaky manual staci,, :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

sunavcek napísal:ktora znacka je najlepsia. je dobra znacka Cybergun??? CHcem sa spytat ci je dobra zbran tato:

Kód: Vybrať všetko

http://airsoft.profishop.sk/index.php?modul=tovar&id=718&PHPSESSID=fdf05fd9483a87530c8f5a4d3ce133d7
a ktoru znacku by ste odporucili a aku zbran do 1500SK, nejaky manual staci,, :D
Tam sa vsetko o tej zbrani dozvies. A ktora je najlepsia? No asi ta ktora je najdrahsia. Ale dost zavisi to ze ake naroky mas na zbran. Niekomu staci pistol a vie to s tym hrat iny zase potrebuju dlhe lebo vedia s tym presnejsie strielat atd. Ja osbne sa kukam na cenu a podla toho vyberam lebo nie som clovek ktory by vyhodil za zbran 10tisic SK.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

cybergun? to radšej nekupuj, kup si buď nejaky kratky manualik od marui alebo si kúp škorpika od TM to ťa vyjde do 1500..
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Co to znamena "TM"? a ktora znacka by sa dala povazovan za druhu najlepsiu znacku ked je Tokio Marui najlepsia
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

TM - Tokio Marui. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

TM=tokio marui :wink:
a neviem ci su the best... mam o nich CZ 75. vcera som s nou hral,ale musel som ju vymenit za taurusa,lebo zacal robit take blbosti ze to nebolo pekne: nenatahuje gulicku na prvy krat, zasekava... som za tie prachy mohol nieco ine kupit :evil:
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

jackb napísal:TM=tokio marui :wink:
a neviem ci su the best... mam o nich CZ 75. vcera som s nou hral,ale musel som ju vymenit za taurusa,lebo zacal robit take blbosti ze to nebolo pekne: nenatahuje gulicku na prvy krat, zasekava... som za tie prachy mohol nieco ine kupit :evil:
no podlamna su best :)
je to HG alebo LG? moj glock nic take nerobi a to by to malo byt vpodstate to iste :) najblizsie planujem kupit asi TM manual mp5
http://airsoft.cz/shop/images/TM-HBB11.jpg
-ma snou niekto skusenosti ?
//eritrocit: obrázky prikladaj ako prílohy.
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

Lamor napísal:no podlamna su best :)
je to HG alebo LG? moj glock nic take nerobi a to by to malo byt vpodstate to iste :) najblizsie planujem kupit asi TM manual mp5
http://airsoft.cz/shop/images/TM-HBB11.jpg
-ma snou niekto skusenosti ?
//eritrocit: obrázky prikladaj ako prílohy.
to si kupil moj brat a nemaju, dali mu zbran MP5 SD6 od UHC, je to skoro to iste, odporucam to, stoji to 2000sk je to este lacnejsie
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

jackb napísal:TM=tokio marui :wink:
a neviem ci su the best... mam o nich CZ 75. vcera som s nou hral,ale musel som ju vymenit za taurusa,lebo zacal robit take blbosti ze to nebolo pekne..
ono TM vyraba rozne triedy tych istych zbrani, je mozne ze si kupil nie prave najlepsiu...da sa to spoznat podla krabice, ale nazvy tych tried neviem...zda sa mi ze najlepsia je high-grade
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

co to znamena vlaste hop-up? vsade to vydim napisane
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak na mojej je napisane High grade :evil: povedal by som ze je to asi ich najodflaknutejsia zbran...
Napísať odpoveď