• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

soviet666 napísal:...
Mne ten SOCOM vyhovoval - mam ruky jak hovado, na klaviri chytim bez problemu 11 tonov :P
Nahod foto tej ostrelovacky som zvedavy :wink:
Osobne uz nehravam, zbrane som predal. P90 za 8500 a SOCOM za 1000 :oops:
to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy :smt064
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak ja som si kupil vid avatar pod strom :)
a uz som stihol odlomit jeden prepinac strelby :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pershing napísal:tak ja som si kupil vid avatar pod strom :)
a uz som stihol odlomit jeden prepinac strelby :D
Tak to si si kupil kvalitku :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
Prílohy
Snímka007.jpg
Snímka007.jpg (68.64 KiB) 2145 zobrazení
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Step256 napísal:blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
je tam priam fatalny rozdiel
napr.: zbrane, oblecneie, taktiky, ihriska, vybava...................... (vismni si ze uz som nedal 3-bodky :D )

2skenner: prid v sobotu na fercaky treba mi predsa na niekom doladit kolimator (riflescope kolimator od CA) brutal vecicka
ked dokupim insie creva teda aj M150 strunku, (uf neujdete) tak kupim aj optiku

2kibo: to foto si pamatam uz si to tu raz daval inak od koho je ten desert mozno ti pomozem

2Xantyp: WOW od koho to je, alebo je to TM s dokupenymi drevenimi pazbami? ale na TM to nevyzera
alebo si vrtak :D (skor ne ale co ak predsa)
Gangy
Darca
Darca

Kibo napísal:mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Gangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
a ty by si sa mohol uz konecne ukludnit.niekto prosi o radu a ty ho spi*ujes.cchel by si byt na jeho mieste??
Xantyp
Expert
Expert

jin153 napísal:to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy :smt064
no ja som ho nedostal ja som si ho kupil :D .
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
si sa pekne prejavil... predviedol si sa ako pravy odbornik znaly veci. mas tu dva prispevky, v jednom si zahlasil citujem "tak to si si kupil kvalitku" a v druhom si mi div, ze nevynadal. lebo ked na tom obrazku nie je napisane tokyo marui a vlavo dole made in japan a je foteny mobilom, tak je to hned mejdinmiletic??? ten desert stal v case ked som ho kupoval 9500 slovenskych fialovych, je znackovy, nie je to detska natahovacka z umelej hmoty vaziaca menej ako figaro mliecna cokolada, je to plynovka s blowbackom... si fakt odbornik... dakujem. peace
Gangy
Darca
Darca

:shock: Kde som ja komu vynadal alebo koho som pre boha sp*coval? Ved som mu normalne napisal ze toto je diskusia o trochu inej triede airsoftovych zbrani. Sa trocha zamyslite pre boha, ja uz niekoho sp*cujem ani o tom neviem :roll:

To ze ta zbran nieje jarmocna k*kotina beriem, niesom odbornik a vyzeralo to proste tak (tie creva atd), zmylil som sa, uznavam. Ale ze som niekoho zp*coval? :nono:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Kde som ja komu vynadal alebo koho som pre boha sp*coval?
OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie
pinacolada si to tiez mozno trosku zobral k srdcu, on to cele pochopil ako urazku mojej osoby, lebo bolo to pisane inym tonom, ale je to ok, nic sa nedeje. ale kde mas pisane, ze sa tu rozobera ina kategoria zbrani? ak ma niekto korejskeho plynaka (znackoveho, nie miletic), tak preco by sa nemohol pochvalit? ja som si napr. v UK kupil taku malu natahovacku za tusim ani nie 4£ a strielame sa s nim v byte. je to hracka, ale je to airsoftka, aj ked bezvyznamna a napr s tym desertom sa neda porovnavat, pistolka pod 70£ nie je ono
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

municak je bohovina!!!
prisla mi z opravi (uz aj z opravi !!!) ta VSRka
prisla este dodrbanejsia ako predtym (neviem ci prevozom) vratim ju, alebo za tie peniaze kupim nieco insie

ale jedno je iste ked kupim tak nie z municaku, trvalo tyzden kym mi napisali ze veci mnou objednane nemaju srat na to
kupim z WGC nieco lepsie nejaku od maruzenu, najskor APS96 (znama tiez ako AWM) alebo ine GRRRRRR

PS: neznaly veci PLS nepiste, nejde tu o nahrabanie prispevkov, ale o rady
menej je niekedy (vadsinou) viac
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

je to vtakovina.to si radsej zoberiem vzduchovku a budem strielat z okna po okoloiducich. :lol:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

padlo jane rozhodnutie:
puska:
Sun Project M-40 XB (New Version)
Obrázok

optika:
TSC 3-9X50 Scope
Obrázok

optika/kryt:
King Arms Scope Extender for 3-9 x 50 Scope (90mm)
Obrázok

montaz:
Obrázok

------------------------------------------------------------------------
spolu: 444$

444$ = 11544SK 1$=26Sk (4.1.2007)

+postovne a balne

+ ked to budem brat tak aj TM Glock17 3rd GBB + 2. zasobnik a flasa plynu ked uz :D
Obrázok
podla mna nic lepsie ako ta M40 nie je kedze nechem plynovku ked celkom upgrad nad 400fps stoji cca 65$
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

plynovky niesu dobre na zimu...najlepsie je ked mate nejake aeg a plyn alebo manual do zalohy
kibo: airsoftguns.cz , tam by to mohli mat, vyskusaj :)
ked budete brat daco z japan tak sa ozvite... :twisted:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

soviet666: ake mas skusenosti s WGC shopom? dorucenie, spolahlivost, poplatky?
Xantyp
Expert
Expert

Fortune napísal:...
chod na wargames daj si vyhladat "WGC". je tam dost clankov o nakupovani cez internet.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Xantyp napísal:chod na wargames daj si vyhladat "WGC". je tam dost clankov o nakupovani cez internet.
poviem tak ze nemam
z redwolfom este ake take, ale s WGC ziadne respektive take ake mi poradili na uz spominanom AS fore wargame (o cca 2tyzdne mam doma to co je vyssie ten glock teraz neberiem)

jedno je jasne z municakom nemam najlepsie skusenosti (po nete sa maloco vybavi s nimi nacas a aj to ak sa to vobec vybavi)
catus je spolahlivy nie ako iny slovensky AS obchod ktory uz nemenujem :roll:
Napísať odpoveď