Aké máte haluzné vlastnosti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

menim vodu na moc... som boh
ajo3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ajo3 »

Rammer napísal:Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne.
Nie je to o tom ci ams laby ako Yeti, skus to a uvidis, proste sa ti telo prevazi dolu, no a mne sa to nestane :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vyzeram inteligentnejsie, nez v skutocnosti som (vdaka okuliarom), som, podla mna, velmi spravodlivy, objektivny, viem relativne dobre improvizovat a mam dobru priestorovu predstavivost. Mam jedinecne odtlacky prstov, jedinecnu sietnicu, DNA a opravim aj kok*t, ked mam na to prostriedky ako mi raz kamarat povedal.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

omg.... niesom narcis ako vacsina prispievatelov tejto nezmyselnej temy... Ber to kazdy ako kce... :wink:

nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....

btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?

PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat :roll:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .

I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu

Ale inac som v pohode ...
lekoklatik
VIP
VIP

Designer napísal:Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .

I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu

Ale inac som v pohode ...
Normalne si na chvilu nevnimal.... Nic vynimocne.... Bezna vec.... Mne sa obcas zatoci hlave.... Je to vynimocne?
PS: hlava sa mi toci aj za triezva... :-O asi to bude fakt vynimocna schopnost...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zelovoc napísal:menim vodu na moc... som boh
a kazdy casnik meni vino na vodu
lekoklatik
VIP
VIP

Designer napísal:Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ...
Tak potom nic....
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

mám moc často " déja vu " ... ale už to neberem ako nejakú super shopnosť, superman zo mna nebude , ale skor ako akusi chybu vnímania ..proste akési oneskorenie , ten naraz do hlavy v mladosti asi narobil daku škodu :? :D
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Ako to tu citam, tak dakujem bohu, ze som normalny a nemam "vynimocne" schopnosti ako som tu cital :aasmile1:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Designer napísal:
nebude to predzvesť epilepsie??? Nechcem síce strašiť ale čo ak tento tvoj stav trval dlhšie jak si si myslel?
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Hej, mam. Nepijem, nefajcim, nedrogujem... :D
Nemas nahodou nejake zdravotne problemy z ocami? Lebo moze to byt aj tym ... Alebo vnutorne ucho ...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

mam polovicu jedneho oka hnedu a druhu modru :wink: ako husky :lol:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

dokážem škúliť jedným okom, mám relatívne absolútny sluch a keď som hladný a napijem sa, tak viem škŕkať naschval žalúdkom a je to ako hrkútanie holubov. Raz na nejakej olympiáde bolo ticho v miestnosti, začal som škŕkať, učitelia sa zdvihli a išli odháňať holuby... :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja ked idem okolo cinziaku , a na prvom maju otvorene okno a zapnutu telku , tak pocujem ze je zapnuta , ten sum , nie zvuk z telky ... Pocuju to aj ini ? :lol: (asi hej)

Potom este aj reflexy, vypadne mi zuvacka z huby a chytim ju rukou. Alebo kamos robil nieco s kockami ladu, jedna sa mu zosuchla (ja som sa pozeral inde) , a chytil som ju bez toho aby som vedel kde presne je ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja mam pomalsie uvedomovanie stresovych situaci ..nvm mozno lebo rozmyslam vela ale len tak ma "nemykne"
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

vzdy ked sa kuknem na hodinky tak je tam cas 11:11, 12:12, 13:13, 17:17 a pod... uz mi z toho niekedy sibe :D niekedy aj ked kukam film a dam pauzu tak to stopnem akurat 50min 50sek a tak..nerobim to ani naschval, ani si to nevypocitavam, proste blba nahoda, ficim na tom asi tak pol roka...napr. dnes som z brigady sadol do auta, jak sa zapol cas tak bolo 17:17
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Dokazen prdiet dlanami (nie tak ze si ich dam pod rameno, normal dlane na seba...)Navod mam z Kacera Donalda :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

zvonenie33 napísal:Dokazen prdiet dlanami (nie tak ze si ich dam pod rameno, normal dlane na seba...)Navod mam z Kacera Donalda :D
to dokazem aj ja a prisiel som na to uplne sam :oops:
Napísať odpoveď