|
|
|
| Autor |
Správa |
Hulkm Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 464
Zaslal: 08 Máj 2008, 0:55 Predmet: |
|
|
| Rammer napísal: |
| Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne. |
nieco take dokazem aj ja ale aj hento som spravil aj ekd osm sa skoro vytal...dam cele dlane na zem s vystrenymi nohami bez zohnutia sa v kolench...dotknem sa jazykom spicky nosa...obliznem si laket ale potom mali rameno ako slak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2530
Zaslal: 08 Máj 2008, 8:49 Predmet: |
|
|
| menim vodu na moc... som boh |
|
| Návrat hore |
|
 |
ajo3 Novice

Stav:  Založený: 07.05.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 09 Máj 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
| Rammer napísal: |
| Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne. |
Nie je to o tom ci ams laby ako Yeti, skus to a uvidis, proste sa ti telo prevazi dolu, no a mne sa to nestane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 115 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 0:39 Predmet: |
|
|
Vyzeram inteligentnejsie, nez v skutocnosti som (vdaka okuliarom), som, podla mna, velmi spravodlivy, objektivny, viem relativne dobre improvizovat a mam dobru priestorovu predstavivost. Mam jedinecne odtlacky prstov, jedinecnu sietnicu, DNA a opravim aj kok*t, ked mam na to prostriedky ako mi raz kamarat povedal.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 868 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 13:30 Predmet: |
|
|
omg.... niesom narcis ako vacsina prispievatelov tejto nezmyselnej temy... Ber to kazdy ako kce...
nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....
btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?
PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Designer Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.01.2007 Príspevky: 710 Bydlisko: Between heaven and hell.. Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:04 Predmet: |
|
|
Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
Ale inac som v pohode ... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:39 Predmet: |
|
|
| Designer napísal: |
Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
Ale inac som v pohode ... |
Normalne si na chvilu nevnimal.... Nic vynimocne.... Bezna vec.... Mne sa obcas zatoci hlave.... Je to vynimocne?
PS: hlava sa mi toci aj za triezva... :-O asi to bude fakt vynimocna schopnost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Designer Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.01.2007 Príspevky: 710 Bydlisko: Between heaven and hell.. Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
| Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1364 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| menim vodu na moc... som boh |
a kazdy casnik meni vino na vodu |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:18 Predmet: |
|
|
| Designer napísal: |
| Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ... |
Tak potom nic.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|