Aké máte haluzné vlastnosti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

co je na tom haluzne ? odlisne ?... vlastnosti ako kazdy druhy clovek :)
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ja viem roztiahnut prsty na 6 prazcov :) (tie najsirsie myslim 1, 2, 3 .... na klasickej gitare) ukazovak na prvy malicek na 6 :)

dam aj na 7 ale je tam uz citelne trochu tlmenie strun chyba par milimetrov
ajo3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ajo3 »

oblizem si laket (100%), uz len rozmyslam ako to spenazit ;) No a este doakzem to, ze ked prilozim paty a zadok k stene, tak sa zohnem ku spickam bez toho aby sa mi zadok oddialil od steny, s tym som sa este nstretola by to niekto dokazal ;)
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

ajo3 napísal:No a este doakzem to, ze ked prilozim paty a zadok k stene, tak sa zohnem ku spickam bez toho aby sa mi zadok oddialil od steny, s tym som sa este nstretola by to niekto dokazal ;)
Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Rammer napísal:Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne.
nieco take dokazem aj ja ale aj hento som spravil aj ekd osm sa skoro vytal...dam cele dlane na zem s vystrenymi nohami bez zohnutia sa v kolench...dotknem sa jazykom spicky nosa...obliznem si laket ale potom mali rameno ako slak :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

menim vodu na moc... som boh
ajo3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ajo3 »

Rammer napísal:Ak nemas laby ako Yeti, tak je to nemozne.
Nie je to o tom ci ams laby ako Yeti, skus to a uvidis, proste sa ti telo prevazi dolu, no a mne sa to nestane :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vyzeram inteligentnejsie, nez v skutocnosti som (vdaka okuliarom), som, podla mna, velmi spravodlivy, objektivny, viem relativne dobre improvizovat a mam dobru priestorovu predstavivost. Mam jedinecne odtlacky prstov, jedinecnu sietnicu, DNA a opravim aj kok*t, ked mam na to prostriedky ako mi raz kamarat povedal.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

omg.... niesom narcis ako vacsina prispievatelov tejto nezmyselnej temy... Ber to kazdy ako kce... :wink:

nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....

btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?

PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat :roll:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .

I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu

Ale inac som v pohode ...
lekoklatik
VIP
VIP

Designer napísal:Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .

I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu

Ale inac som v pohode ...
Normalne si na chvilu nevnimal.... Nic vynimocne.... Bezna vec.... Mne sa obcas zatoci hlave.... Je to vynimocne?
PS: hlava sa mi toci aj za triezva... :-O asi to bude fakt vynimocna schopnost...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zelovoc napísal:menim vodu na moc... som boh
a kazdy casnik meni vino na vodu
lekoklatik
VIP
VIP

Designer napísal:Ja si nemyslim ze je to vynimocne ja som to len spomenul a neni to take ze na chvilu nevnimas to je iny pocit , treba zazit ...
Tak potom nic....
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

mám moc často " déja vu " ... ale už to neberem ako nejakú super shopnosť, superman zo mna nebude , ale skor ako akusi chybu vnímania ..proste akési oneskorenie , ten naraz do hlavy v mladosti asi narobil daku škodu :? :D
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Ako to tu citam, tak dakujem bohu, ze som normalny a nemam "vynimocne" schopnosti ako som tu cital :aasmile1:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Designer napísal:
nebude to predzvesť epilepsie??? Nechcem síce strašiť ale čo ak tento tvoj stav trval dlhšie jak si si myslel?
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Hej, mam. Nepijem, nefajcim, nedrogujem... :D
Nemas nahodou nejake zdravotne problemy z ocami? Lebo moze to byt aj tym ... Alebo vnutorne ucho ...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

mam polovicu jedneho oka hnedu a druhu modru :wink: ako husky :lol:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

dokážem škúliť jedným okom, mám relatívne absolútny sluch a keď som hladný a napijem sa, tak viem škŕkať naschval žalúdkom a je to ako hrkútanie holubov. Raz na nejakej olympiáde bolo ticho v miestnosti, začal som škŕkať, učitelia sa zdvihli a išli odháňať holuby... :D
Napísať odpoveď