Aké máte haluzné vlastnosti?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Vyzeram inteligentnejsie, nez v skutocnosti som (vdaka okuliarom), som, podla mna, velmi spravodlivy, objektivny, viem relativne dobre improvizovat a mam dobru priestorovu predstavivost. Mam jedinecne odtlacky prstov, jedinecnu sietnicu, DNA a opravim aj kok*t, ked mam na to prostriedky ako mi raz kamarat povedal.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
-
lekoklatik
VIP
omg.... niesom narcis ako vacsina prispievatelov tejto nezmyselnej temy... Ber to kazdy ako kce...
nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....
btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?
PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat
nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....
btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?
PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
Ale inac som v pohode ...
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
-
lekoklatik
VIP
Normalne si na chvilu nevnimal.... Nic vynimocne.... Bezna vec.... Mne sa obcas zatoci hlave.... Je to vynimocne?Designer napísal:Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .
PS: hlava sa mi toci aj za triezva... :-O asi to bude fakt vynimocna schopnost...
-
lekoklatik
VIP
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nebude to predzvesť epilepsie??? Nechcem síce strašiť ale čo ak tento tvoj stav trval dlhšie jak si si myslel?Designer napísal:
Hej, mam. Nepijem, nefajcim, nedrogujem...
Nemas nahodou nejake zdravotne problemy z ocami? Lebo moze to byt aj tym ... Alebo vnutorne ucho ...I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu