|
| Autor |
Správa |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2412 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
| kedy? dostatocne skoro na to, aby som tym pokazil viacej ako ziskal. nebolo to totiz vzajomne. uz nikdy nepoviem tie dve carovne slovicka ako prvy aj ked budem mat hroznu chut to povedat. niekedy je lepsie kusnut si do jazyka. tento krok uz ako prvy nespravim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1400
Zaslal: 23 Feb 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
| Svoju milu som nepoznal osobne ked sme sli na prve rande, resp. ani som ju dokonca osobne nepozval (nieze by som s tym mal problem, ale bola to taka specificka situacia..). Ze ju Lubim som jej povedal este v ten vecer v telefone po rande, ked sa mi veci trosicku rozlezali v hlave. No a na druhy den aj osobne a nikdy som to nelutoval. No a ze ju milujem? Hm... asi tak po 2-3 tyzdnoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xtrim Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2006 Príspevky: 2
Zaslal: 23 Feb 2008, 22:59 Predmet: |
|
|
Neviem presne ale cca po 3-och mesiacoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2329 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 23:35 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
| kedy? dostatocne skoro na to, aby som tym pokazil viacej ako ziskal. nebolo to totiz vzajomne. uz nikdy nepoviem tie dve carovne slovicka ako prvy aj ked budem mat hroznu chut to povedat. niekedy je lepsie kusnut si do jazyka. tento krok uz ako prvy nespravim. |
Tak jej to povies, posere sa to -> nebola ta prva, mrziet ta to nemusi.. Ako chapem tvoje pocity, ale az tak to prehanat nemusis..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2197 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 0:18 Predmet: |
|
|
siedmi den a je to skutočne lubenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 960 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 0:48 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
siedmi den a je to skutočne lubenie  |
Keď to cítiš..a bolo to opätované..môže to byť neskutočné?..
//edit:ale to potom niesú ľudia,ale ku*vi..doslovne.Neviem si predsativť,že by som "ľúbil kvôli sexu"..to je kravina..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2197 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 0:52 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Keď to cítiš..a bolo to opätované..môže to byť neskutočné?..  |
Nie ale poznam aj takych ktorí "lúbia" koli sexu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1425 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 9:26 Predmet: |
|
|
no to hej...aj takí su...a ešte nechápem také dievčatá ale aj chlapcov ktorí ti nemajú problém povedať že ťa lúbi(nemusí to byť len koli sexu) a prejde za roh a je s druhým..proste..socky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 300 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 13:53 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
a ako dlho ste spolu chodili....???
som sa s kamaratkou rozpraval, ze ona tiez nechala svojho priatela koli tomu, ze ho nelubila az tak moc ako on ju, aj ked ho lubila....hmmm... zenske su zvlastne v takychto veciach... a za to vsetko mozu dementne telenovely a romanticke filmy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobormako Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 808 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 14:47 Predmet: |
|
|
Ja som to povedal este predtym ako sme zacali spolu chodit, co ona nechcela ani a sme spolu uz 4 roky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
marťan Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2008 Príspevky: 33
Zaslal: 25 Feb 2008, 13:05 Predmet: |
|
|
Vôbec si nepamätám kedy a podľa mňa je to jedno hlavné je že si to vieme povedať aj po 3rokoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 15:35 Predmet: |
|
|
| addictor napísal: |
a ako dlho ste spolu chodili....???
som sa s kamaratkou rozpraval, ze ona tiez nechala svojho priatela koli tomu, ze ho nelubila az tak moc ako on ju, aj ked ho lubila....hmmm... zenske su zvlastne v takychto veciach... a za to vsetko mozu dementne telenovely a romanticke filmy...  |
- s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja teba to co je za blbost...
- ja si ani tiez velmi nepametam kedy to hovorim ale vzdy sa snazim to hovorit do oci a nie cez smsku alebo cez net (stalo sa aj take ale iba raz a do dnes to nieje v podstate ukoncena vec) a len vtedy ked mi je dobre a vidim ze aj mojej partnerke (nie rovno pri sexe - to ma zalubu jedna moja znama ta pri sexe s jej priatelom toto slovne spojenie pouzije asi aj 100x )
- inak radsej pockat ako to prenahlit podla mna, ak sa mate radi tak sa nestane nic ked sa s tymto vyjadrenim pocka ale na zaciatku vztahu to moze dopadnut nie najlepsie a dievca sa moze zlaknut ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jake44 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2008 Príspevky: 76
Zaslal: 25 Feb 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
| Lord ANAKIN napísal: |
- s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja teba to co je za blbost...
- ja si ani tiez velmi nepametam kedy to hovorim ale vzdy sa snazim to hovorit do oci a nie cez smsku alebo cez net (stalo sa aj take ale iba raz a do dnes to nieje v podstate ukoncena vec) a len vtedy ked mi je dobre a vidim ze aj mojej partnerke (nie rovno pri sexe - to ma zalubu jedna moja znama ta pri sexe s jej priatelom toto slovne spojenie pouzije asi aj 100x )
- inak radsej pockat ako to prenahlit podla mna, ak sa mate radi tak sa nestane nic ked sa s tymto vyjadrenim pocka ale na zaciatku vztahu to moze dopadnut nie najlepsie a dievca sa moze zlaknut ... |
Ja si tiez myslim ze ten dovod je strasna somarina. Ako myslim si ze vzdy vo vztahu jeden z partnerov toho druheho lubi viac ale ten rozdiel je minimalny a okrem toho si myslim, ze dovod na rozchod by som skor mal keby som bol ja ten co lubi viac a jednoducho by som citil, ze ma dotycna uz nelubi tak aby sme mohli nadalej zotrvat vo vztahu...[/quote] |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2295 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 17:01 Predmet: |
|
|
| ludia to vobec nieje somarina je to vyhovorka jednej strany ako sa s toho vyzut..ako taka ista ze "aby som ti neublizila" a podobnosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomPD Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 484 Bydlisko: PD-city [22 r.] Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
Bol to necely mesiac a asi tak ze sme sedeli ona tukala nieco do telefonu a len mi ho podala a tam bolo napisane "Lubis ma?" no na to som jej odpovedal ano a velmi... , mozno trochu detinske, ale mne sa to pacilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|