tiez dobry napad....asi si kupim sprej.....
boze ludia ako sa clovek moze lahko dostat do neprijemnosti bez vlastneho zavinenia......toto je nieco nechutne ako to moze niekto robit...
A7X napísal:noo robil som grecko-rimske zapasenie a zapasenie volneho stylu takze nejak by som sa mozno ubranil...oni ma takto sikanuju uz od septembra
to asi poznas aj nejake chmaty nie? co takto prist za nimi a povedat im nech idu do prdele, lebo ich dobijes ako malych psov? alebo nieco take si vymysliet. normalne by som nasilie odsudil, ale v tomto pripade nie. a pamataj: za vsetkym takymto stoji komplex a zavist. nic viac. ludia, ktori nie su zakomplexovani a nezavidia sa nevysmievaju ani nesikanuju
fikus-kukis napísal:Tak choď za riaditeľom a povedz mu, že si dúfal že sa situácia unormálni za tie mesiace, ale keďže nie tak preto si tam u neho a sťažuješ sa.
mas pravdu musim to urobit aj za cenu ze budem vyzerat ako trapny debilko......este som len prisiel a uz mam vyzitku....ale v podstate mi to moze byt ukradnute co si kdo omne mysli....ale spinit moje meno nikto nebude
Máte si byť všetci rovnocenní, také majú byť pravidlá. A ak sa nájdu "rovnejšími" medzi rovnými, nezostáva Ti nič iné, len opustiť školu a urobiť veľkú antireklamu (toho sa školy veľmi boja).
ked ja by som to nikdy neurobil.....dostat sa na tu skolu bolo velmy tazke... a tu skolu tich profakov a nejake decka mam velmy rad.....odist neodidem......a zlu reklamu koli 10 hoperom??to neurobim
blbe je ze niesom vtom "vymyslani"dobry.....
Filipito:baat sd nebojim ale dobre si rozmyslim vopred kym nieco urobim...snazim eiliminovat chyby ktore by mohli nastupit zlymi krokmi...a precitaj to este raz llebo mne keby sa mi podarilo zosmiesnit tichto curakov tak by som bol stastny....
ja by som to bitkou neriešil.. asi.. najprv by som tie urážky jednoznačne vrátil.. ale dvojnásobne.. ak by nepomohlo šiel by som za vedením školy.. a ak by ma fakt nasrali chitil by som mu siltofku hodil o zem a jednu mu prije*** hhh..
ps.. na základe som bol šikanovaný predsa len som kus nižšieho zrastu a kus svalovej hmoty mi chýbalo.. takže preventívne 2-3 krát do týžnda som reval čo ma zbili.. smetný kôš na hlave a takéto veci.. neriešil som to nijak..
ale
potom prišiel jeden den ked mi preplo a jednému z nich som zmaloval tvár proste mi preplo a napráskal som mu hlava nehlava od vtedy som mal rešpekt a všetko sa zmenilo