predstavte si ze sa mierne odlisujete od ostatnych....ste na vyberovej skole kde sa dostanu len inteligentny ludia a protekcny....mate vlasy dozadu a cop.Nevyzerate zle ale nieste radovy.najde sa skupinka Hoperov(o 2 roky)starsich ktory si zvas urobia terc psychockej sikany-to jest zosmiesnovanie.......ako by ste riesili tuto situaciu?
tak a druhy ich nevidia ze mu to robia? myslim ze ano tak keby nieco pojde spoluziak a povie ze ano je to pravda a hip hoperikovia su v ... ale ked maju bohatych rodicov ... no je to trocha blbe. ak nezaberu slova tak asi len sila
lidi o dva roky starsi.....troska vypracovanejsi....je ich viac....ja som sam.....hrubo ma urazaju vykrikuju cez celu skolu pomne hluposti...je mi to trapne hovorit je mi ztoho zle len nato pomyslim...uz otom pomaly vie cela skola.....v triede som to trocha uzemnil ked sa chceli domna nabut spoluziaci....takze tam mam pokoj
mi-chau tym by som si nebol taky isty, ja som mal tiez takyto problem jedni cigani styria sa domna obuvali (predsa sme trochu bohatsia familia) tak som ich ignoroval, provokovali este viac. tak som sa nasral a provokoval ich ja, jednu mi je*li a hned sme s fotrom zavolali fizlou a bolo po probleme vsetci su teraz v polepsovni cize nas kolega by to mohol tiez takto vyriesit, problem ale je to na ukor svojho zdravia a mesiac si bude chodit s monoklom
tiez dobry napad....asi si kupim sprej.....
boze ludia ako sa clovek moze lahko dostat do neprijemnosti bez vlastneho zavinenia......toto je nieco nechutne ako to moze niekto robit...
A7X napísal:noo robil som grecko-rimske zapasenie a zapasenie volneho stylu takze nejak by som sa mozno ubranil...oni ma takto sikanuju uz od septembra
to asi poznas aj nejake chmaty nie? co takto prist za nimi a povedat im nech idu do prdele, lebo ich dobijes ako malych psov? alebo nieco take si vymysliet. normalne by som nasilie odsudil, ale v tomto pripade nie. a pamataj: za vsetkym takymto stoji komplex a zavist. nic viac. ludia, ktori nie su zakomplexovani a nezavidia sa nevysmievaju ani nesikanuju