toho sa kamarade neboj... ono to po case prejde... najde sa dalsi clovek, z ktoreho si zacnu robit posmesky... take vypatlane hlavy vzdy boli a aj budu... hlavne sa reba obrnit voci takymto parchantom a nebrat si ich narazky k telu...ti ludia ti za to nestoja, aby si sa koli tomu trapil... treba sa obklopit dobrymi ludmi, ktori ti budu psychyckou oporou...A7X napísal:tak uz som prisiel.....bolo to super!!!(chvalabohu).....baby tretiacky dohovarali....par sa mi ospravedlnilo,par si zanechalo image......ked som isiel domov po ulici,tak jeden zacal pomne vrestat....a ja ze:pocuvaj ma uz vas mam naozaj plnu pi**....ak mas nejaky problem vyriesim ho hned pod sem ku*** a prij**** ti taku ze nevstanes.....on sa este tvaril hrdinsky ale prejavili sa moji kamarati ako kamarati a postavili sa vedla mna jako obrana.....uz som mal naozaj toho dost.....takyto slovnik nepouzivam zvycajne ale ked sa najde takato situacia de musim jednat s takouto opicou na jeho urovni....budis....vsetko sa vyriesilo....este uvidim ako bude na buduci tyzden....kazdopadne budem informovat a dakujem vam za pomoc
ale samozrejme ti nevravim, aby si si nehal srat na hlavu... treba si zachovat svoju hrdost a osobnost...