|
| Autor |
Správa |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2723
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:55 Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
| sarnik napísal: |
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ? |
sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 34
Zaslal: 01 Mar 2007, 22:57 Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
| Holubar napísal: |
| sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky? |
No najskor chcem dat vsetko sadlo dole a potom MOZNO tie steroidy... MOZNO Chcem dat najskor to "sadlo" dole, aj ked nieje velke ale aj tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2096 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:04 Predmet: |
|
|
sarnik: ved to som ti pisal v mojom prvom prispevku - citaj pozorne
a jj - jiu-jitsu poznam - sranda vecicka na klby... ako aj aikido  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3730 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:05 Predmet: |
|
|
| Tomasd napísal: |
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky behat?  |
slahni si do zarubne tyc, zaves sa rukami a vykopavaj spojenymi nohami [pomaly]. Ako to mas asi najucinejjsi cvyk aky moze byt, potom su dobre serie z pilatesa, ktore su zamerane na brucho [takmer vsetky cviky na chrbte]. Tak isto nie su zle cviky z kalanetiky [mix pilatesa a neviem coho ece] a aerobik . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2096 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:07 Predmet: |
|
|
este k tym tehlickam - najlepsi sposob povedal Maroš Kramár raz v Inkognite - "Choďte si ľahnúť na hodinu na brucho na kanál a hned máte tehličky"
sry za OT ale nedalo mi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 01 Mar 2007, 23:08 Predmet: |
|
|
Maki: No jo... na klby dost supa... Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec... Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni... |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:16 Predmet: |
|
|
Maki: No jo... na klby dost supa... Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec... Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni... |
pockaj takych 50 rokov a uvidis ze ako sa ti ponatahovali klby hehe... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1032
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:52 Predmet: Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ? |
|
|
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ? |
Napisem asi len to co ostatny-cviky zamerane na potenie sa tzn.vysoka fyzicka aktivita.Ta je zarucenym sposobom ako tuky odburat.A vhodna uprava stravy-ta je zase zarucenym sposobom ako nenabrat tuky nove.A nezaskodi troska precvicit aj svaly,aby po odburani tukov neostalo ako sa hovori"kost a koza"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 745 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 23:55 Predmet: |
|
|
Ked chces kocky, staci Ti zrobit 20/30 brusakov rano a vecer.. a tie kocky co budes mat si este nevidel ! To mi ver ! Kocky nieje takze vytvorit.. len je tazsie na nich nenabrat na sadielku !  |
no ak mas chude brucho, tak skor iba nieco silove, bez behu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1596 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 11:56 Predmet: |
|
|
| KoCi napísal: |
cista voda je podla mna lepsu volbou.....cistou vodou nemas co pokazit  |
mohol by mi niekto vysvetlit, na akom principe to funguje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 02 Mar 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
| mohol by mi niekto vysvetlit, na akom principe to funguje? |
Mo podla ked pijes tie sladke vody a mienralky, tak tam mas cukry a tie cukry Ti idu do tukov... a ked pijes minerlaku cistu, alebo cistu vodu tak sa Ti nema co ulozit! Vodu len vycuras zrejme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 18:46 Predmet: |
|
|
Liposukcia
Teraz vazne... stacionar, uplne staci 15 min. + brusaky- ja doma predkopavam na hrazde. Toto staci praktizovat kazdy 2. den. Momentalne to sice dost fuckujem, ale v ako-takej forme sa drzim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 21:44 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Liposukcia
Teraz vazne... stacionar, uplne staci 15 min. + brusaky- ja doma predkopavam na hrazde. Toto staci praktizovat kazdy 2. den. Momentalne to sice dost fuckujem, ale v ako-takej forme sa drzim. |
mala otazka...hmmmm..co je stacionar??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 214 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
behat, bicyklovat, korculovat
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Zaslal: 03 Mar 2007, 0:08 Predmet: |
|
|
| susenejablko napísal: |
mala otazka...hmmmm..co je stacionar??  |
heh... Zeby stacionarny bicykel ?? Sry ak sa mylim... |