sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
No najskor chcem dat vsetko sadlo dole a potom MOZNO tie steroidy... MOZNOHolubar napísal:sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?
-
uplink
VIP
slahni si do zarubne tyc, zaves sa rukami a vykopavaj spojenymi nohami [pomaly]. Ako to mas asi najucinejjsi cvyk aky moze byt, potom su dobre serie z pilatesa, ktore su zamerane na brucho [takmer vsetky cviky na chrbte]. Tak isto nie su zle cviky z kalanetiky [mix pilatesa a neviem coho ece] a aerobikTomasd napísal:sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kockybehat?
Maki: No jo... na klby dost supa...
Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit
Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec...
Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
-
susenejablko
Light Star
pockaj takych 50 rokov a uvidis ze ako sa ti ponatahovali klbysarnik napísal:Maki: No jo... na klby dost supa...Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit
Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec...
Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
Napisem asi len to co ostatny-cviky zamerane na potenie sa tzn.vysoka fyzicka aktivita.Ta je zarucenym sposobom ako tuky odburat.A vhodna uprava stravy-ta je zase zarucenym sposobom ako nenabrat tuky nove.A nezaskodi troska precvicit aj svaly,aby po odburani tukov neostalo ako sa hovori"kost a koza"sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
-
last_knight
Light Professional
-
susenejablko
Light Star
behat, bicyklovat, korculovat
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce