Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Maki: No jo... na klby dost supa...
Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit
Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec...
Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
pockaj takych 50 rokov a uvidis ze ako sa ti ponatahovali klbysarnik napísal:Maki: No jo... na klby dost supa...Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit
Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec...
Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Napisem asi len to co ostatny-cviky zamerane na potenie sa tzn.vysoka fyzicka aktivita.Ta je zarucenym sposobom ako tuky odburat.A vhodna uprava stravy-ta je zase zarucenym sposobom ako nenabrat tuky nove.A nezaskodi troska precvicit aj svaly,aby po odburani tukov neostalo ako sa hovori"kost a koza"sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
-
last_knight
Light Professional
-
susenejablko
Light Star
behat, bicyklovat, korculovat
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce
L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso
(aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso
-
spesko
Expert
no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?Mrost napísal:L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso(aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha
nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena stravaspesko napísal:no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?
-
spesko
Expert
tak to teda urcite... fotrik fungoval na delenej strave a fakt si to chvalil.. nasiel som jeho dokument dal som ho na rapid naschval ze ked sa mi HDD nejako dodrbe tak ho mam na HDD tu je link :Mrost napísal:nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/20016009/Delen__strava.doc