Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

O športe...
sarnik
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Maki: No jo... na klby dost supa... :) Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit :D Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec... :) Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

sarnik napísal:Maki: No jo... na klby dost supa... :) Poohybany som uuplne cely... klby mi uz nic nepolame, ruku som uz mal pomerne dost obratenu inym smerom ako sa ma ruka krcit :D Ale je to aj dost na kondicku... Nelutujem ze som tam zacal chodit... Vobec... :) Aj sa Ti dost roztiahnu slachy a vsetko... co sa vlastne aj vyplaca pri cviceni...
pockaj takych 50 rokov a uvidis ze ako sa ti ponatahovali klby :) hehe...
dudo02
King
King

Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

Príspevok od používateľa dudo02 »

sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady :) :) :roll: Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
Napisem asi len to co ostatny-cviky zamerane na potenie sa tzn.vysoka fyzicka aktivita.Ta je zarucenym sposobom ako tuky odburat.A vhodna uprava stravy-ta je zase zarucenym sposobom ako nenabrat tuky nove.A nezaskodi troska precvicit aj svaly,aby po odburani tukov neostalo ako sa hovori"kost a koza" :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

sarnik napísal:Ked chces kocky, staci Ti zrobit 20/30 brusakov rano a vecer.. a tie kocky co budes mat si este nevidel ! To mi ver ! Kocky nieje takze vytvorit.. len je tazsie na nich nenabrat na sadielku ! :wink:
no ak mas chude brucho, tak skor iba nieco silove, bez behu :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

KoCi napísal:cista voda je podla mna lepsu volbou.....cistou vodou nemas co pokazit ;)
mohol by mi niekto vysvetlit, na akom principe to funguje?
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:mohol by mi niekto vysvetlit, na akom principe to funguje?
Mo podla ked pijes tie sladke vody a mienralky, tak tam mas cukry a tie cukry Ti idu do tukov... a ked pijes minerlaku cistu, alebo cistu vodu tak sa Ti nema co ulozit! Vodu len vycuras zrejme :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Liposukcia :icecream:

Teraz vazne... stacionar, uplne staci 15 min. + brusaky- ja doma predkopavam na hrazde. Toto staci praktizovat kazdy 2. den. Momentalne to sice dost fuckujem, ale v ako-takej forme sa drzim.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

Tomasito napísal:Liposukcia :icecream:

Teraz vazne... stacionar, uplne staci 15 min. + brusaky- ja doma predkopavam na hrazde. Toto staci praktizovat kazdy 2. den. Momentalne to sice dost fuckujem, ale v ako-takej forme sa drzim.
mala otazka...hmmmm..co je stacionar?? :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

behat, bicyklovat, korculovat
darmo robis brusaky ale ked mas tuk na bruchu tak ti to prekryje a brucho budes mat sice silnejsie ale esteticky efekt nulovy..,preto najlepsie je ked si to spojis aj s airobnou cinnostou a to je ta co som pisal hore...o take dva tri mesiace mas dost dobry efekt len treba poctivo a nie dlhe pauzy medzi "treningami". drzim palce
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

susenejablko napísal:mala otazka...hmmmm..co je stacionar?? :)
heh... :D Zeby stacionarny bicykel ?? :D Sry ak sa mylim...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Byť stále v pohybe a ked vies ze mas pomaly metabolizmus tak sa neprezierat ;)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.

Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Behemoth napísal:ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.

Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia
L-carnitin... ? To je co presnejsie ? :?
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

no treba kombinovat kondicne cvicenia (beh,bicykel) s posilovanim a hlavne strava
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

sarnik napísal:L-carnitin... ? To je co presnejsie ? :?
l-carnitin je najlepsi prostriedok na chudnutie dostanes ho v kazdom kulturistickom obchode... ;)
k teme:
noo ja som pocul ze aj napr nesladene caje ked sa piju to je dobre.. ale bilinkove...
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso :) (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Mrost napísal:L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso :) (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha
no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

spesko napísal:no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?
nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Mrost napísal:nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava
tak to teda urcite... fotrik fungoval na delenej strave a fakt si to chvalil.. nasiel som jeho dokument dal som ho na rapid naschval ze ked sa mi HDD nejako dodrbe tak ho mam na HDD tu je link :

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/20016009/Delen__strava.doc
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

fuuhaa... dost dobre... aj pekne spracovane... a podla mna aj ucinny jedalnicek! Dufam ze pomoze ! :wink:
Napísať odpoveď