mne tiez vydrzi tak okolo tych 5-6 mesiacov v pohode az potom to trosku zacne blbnut.....a zalezi to aj na tom ze ako sa k tomu windowsu spravate. ak tam stale instalujete nejake programi a skusate blbosti, tak vam to zacne robit blbosti po kratkej dome.....pisem z vlastnej skusenosti...
bobormako napísal:rofl, to si myslíš že windows rozhodíš len tým že ho pripneš na net....
sak ee, chalos asi narazal na to ze z netu sa vali najviac spiny a ten jeho stryko ci co pravdepodobne asi len pise a sem tam nieco kukne...takym to dlho vydrzi...(alebo uplne kratko)
bobormako napísal:rofl, to si myslíš že windows rozhodíš len tým že ho pripneš na net....
presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
majko_36 napísal:presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
trizzo napísal:tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
Nie chyba, ale test (uspesny ). Len som chcel zistit ci to naozaj moze byt pravda. A JE! Preco toto upozornenie nepisu do manualu? Nie ze by ho niekto cital, alee...