Ked si pustis nejaky akcny film,nieje to az taka nuda,viem o com hovorimcurious napísal:ako tam naberieš kondíciu? keď budeš behať na páse? skôr by som odporúčal behať po vonkualebo ešte skús bicyklovanie(taktiež nie na stacionárnom bicykli,lebo to je najväčšia nuda)
Ako sa da nabrat kondicia ?
Re: Ako sa da nabrat kondicia ?
Da sa pri airosfte nabrat kondicia ? Teda ak by som zacal hrat ci to je zo zaciatku narocne fyzicky.
Napisal by som to AS temy ale tu ide okondiciu a tam skor vystroj a vyzborj.
Napisal by som to AS temy ale tu ide okondiciu a tam skor vystroj a vyzborj.
Hmm, no záleží to na tom, ako sa k tomu postavíš. Pokiaľ sa partia dohodnete, že do toho pôjdete "na život a na smrť", tak by som povedal, že pri šprintoch sa aj kondička môže trochu zlepšiť. Avšak určite to nebude mať rovnaký efekt, ako každodenné behanie alebo iná pravidelná športová činnosť....
Predsa len je to taký SOFT šport
Predsa len je to taký SOFT šport
vdaka
ja som sa hlavne bal ze kupim zbran ktora nieje lacna a nebudem stiaht za ostatnymi
300 prispevok
ja som sa hlavne bal ze kupim zbran ktora nieje lacna a nebudem stiaht za ostatnymi
300 prispevok
Síce som airsoft ešte nehral, ale viem, že airsoftová zbraň nemá 10 kg. Síce nie je ani najľahšia, ale bez problémov sa dá udržať aj v jednej ruke (usudzujem podľa toho, že som zvládol udržať v jednej ruke aj originál Thompson 1928
).
Ja som drzal jedine dragunov a vz.58 ale problem nieje v tej vahe zbrani skor uz v hore spomenutej kondicii este pockam snad sem chodi dakto kto uz hral
Tak pokiaľ vládzeš hrávať s kamošmi futbal, tak nevidím dôvod, prečo by si nezvládol airsoft 
Stacionarny bike a beziaci pas blbost? Cez leto mozno ale urcite nie v tychto zimnych mesiacoch. A že nechytis kondicku v posilke? Ked zacnes cvicit nohy, nebudu ti pri behu zaostavat za plucami (samozrejme v pripade ak nefajcis).
Re:
posilovanim mozes zlepsit aj kondickucanopus napísal:
si myslis,ze steroidami budes mat pekne svaly?vidiet ze si pekne mimo
a posilovanim kondicka?zaujimave,aka anaerobna cinnost sa pritom vyuziva![]()
hlavne tie bicepsove zdvihy pomozu...
Klasickým posilňovaním určite kondíciu nenaberieš.
Určitým úpravami váh, sérií, opakovaní a spôsobu vykonávania cvikov sa dá vytrénovať solídna výbušnosť a taká reakčná sila.
Ale čo sa týka čistej kondície, tak na ňu treba ísť inou cestou.
Určitým úpravami váh, sérií, opakovaní a spôsobu vykonávania cvikov sa dá vytrénovať solídna výbušnosť a taká reakčná sila.
Ale čo sa týka čistej kondície, tak na ňu treba ísť inou cestou.
Skús si niečo prečítať o systéme známom ako TABATA, podľa doktora Tabata. (osobné skúsenosti bohužiaľ nemám)

Tabata je na kondíciu perfektný systém, odskúšané aj osobne (robíme to na tréningoch).
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute ludia, mám na hovno kondičku a už ma to začína štvať....nefajčím športujem ale na porovnanie s kamošmi mám ju o hooodne menšiu, pri tom tí kamoši nie sú žiadni atléti, može to mať spoločné niečo aj s tým že keď som bol malý asi 2 ročný som mal zápal plúc ? thx
skús TABATA->google
Cvicenie + spravna vyziva. Cvic s poloprazdnim zaludkom a po cviceni doplnaj energiu stravou s vysokou energeticou hodnotou. Nie na raz ale ciastocne v priebehu celeho dna. Nepit nefajcit, zdrziavat sa zafajcenemu prostrediu...atd
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano, ano diki...zistil som že chyba bola chudokrvnosť