|
| Autor |
Správa |
guru07 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 193
Zaslal: 01 Aug 2006, 20:16 Predmet: Ako sa vycvičiť, schudnúť, zlepšiť? |
|
|
No tak ja mam takýto Problém : som trochu pri sebe a trochu nevysportovany .
Robím aktivity : byciklovanie , posilovanie (light) , plávanie (light) , skákanie na švihadle 100-250 preskokov/deň .
Stravujem sa zdravo , papam ovocie , na raňajky si dám chlebík s maslom , na obed nejaky light a na olovrant o 16.00 si dám nejaký chlebík . Mám 14 ro(c)kov . Čo by ste mi odporúčili v stravovaní/športovaní ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 01 Aug 2006, 20:37 Predmet: Re: Ako sa vycvičiť , schudnúť , zlepšiť ? |
|
|
| guru07 napísal: |
No tak ja mam takýto Problém : som trochu pri sebe a trochu nevysportovany .
Robím aktivity : byciklovanie , posilovanie (light) , plávanie (light) , skákanie na švihadle 100-250 preskokov/deň .
Stravujem sa zdravo , papam ovocie , na raňajky si dám chlebík s maslom , na obed nejaky light a na olovrant o 16.00 si dám nejaký chlebík . Mám 14 ro(c)kov . Čo by ste mi odporúčili v stravovaní/športovaní ??? |
http://hojko.com/viewtopic.php?t=41278
pri byciklovani a pri plavani by som ti odporucil brat l-karnitin da sa kupit hoci kde je to legalne.. da sa s tym dost v pohode schudnut a ked robis tieto sporty tak chvilku vyckat a rob ich urcite dostanes ovocie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
guru07 Expert

Zaslal: 01 Aug 2006, 20:42 Predmet: Re: Ako sa vycvičiť , schudnúť , zlepšiť ? |
|
|
| MurphY napísal: |
http://hojko.com/viewtopic.php?t=41278
pri byciklovani a pri plavani by som ti odporucil brat l-karnitin da sa kupit hoci kde je to legalne.. da sa s tym dost v pohode schudnut a ked robis tieto sporty tak chvilku vyckat a rob ich urcite dostanes ovocie  |
aky typ L-Karnitinu si mam kupit asi ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 01 Aug 2006, 21:19 Predmet: Re: Ako sa vycvičiť , schudnúť , zlepšiť ? |
|
|
| aky typ L-Karnitinu si mam kupit asi ? |
v kapsulach ak mate vo vasom meste neaky obchod tak sku tam zajst a skus im povedat ze by si chcel l-karnitin a ten karnitin sa rozdeluje na light medium extrem.. neviem ci sa to presne takto rozdeluje ale je viac tipov.. ten light kupis hocikde ale musis mat nad 14 rokov no to splnas takze by ti to v pohode mohli predat.. oni by ti v tom obchode mohli viac poradit nez ja.. tak skus nekde zajst.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2006, 0:00 Predmet: |
|
|
L-carnitine je šumívý, kapsule, tekutý. Ja som bral šumivý stojí to 140 korún a zhodil som s toho dosť mení ti podkožný tuk na energiu a energiu spáliš, tým že niečo budeš robiť.
Odporúčam behanie bicyklovanie plávanie švihadlo ... jednoducho airodynamický tréning. A trošku zmeň stravu a pôjde to hravo dole |
|
| Návrat hore |
|
 |
Romanko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 1893 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2006, 0:24 Predmet: |
|
|
ked to ma niekto od mala..tak moze robit cokolvek a nic
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2664
Zaslal: 02 Aug 2006, 12:42 Predmet: |
|
|
| Romanko napísal: |
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola  |
ked zmeni natrvalo zivotny styl, tak nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
guru07 Expert

Zaslal: 02 Aug 2006, 12:44 Predmet: |
|
|
Pred chvilou som bol 2 hodky v posilovni a na biku , potom som si dal kurca a tycinku. Medzitym som si dal Hot-Dog . Je to dobre ?
+ pred posilkou som si dal L-Karnitin ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2664
Zaslal: 02 Aug 2006, 13:07 Predmet: |
|
|
to kurca je dobre, ta tycinka neviem, ten hot-dog zly  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 02 Aug 2006, 13:27 Predmet: |
|
|
Pred chvilou som bol 2 hodky v posilovni a na biku , potom som si dal kurca a tycinku. Medzitym som si dal Hot-Dog . Je to dobre ?
Hodinu pred tréningom musíš prijať nejakú energiu takže aspoň 1-2 banány si daj a po tréningu tiež ... alebo po počas tréningu glukózu ( hroznový cukor ). Po tréningu si daj znova banán aby si doplnil energiu. Ja hodinu pred a ihneď po tréningu zjem 2 banány. A čo si robil 2 h v posilke? Menej je niekedy viac to si zapamätaj
| Romanko napísal: |
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola |
Všetko je o strave, veľa ľudí si myslí že to vážne nejde, u niektorých to ide ale oveľa tažšie keď zmeníš stravu a bude sa trošku hýbať, tak to pôjde, lenže veľa ľudí sa vzdá hneď na začiatku lebo nevidí výsledky do týždňa ... Trpezlivosť ... ruže prináša ... a treba pevnú vôľu a výsledky sa dostavia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
guru07 Expert

Zaslal: 02 Aug 2006, 15:38 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
to kurca je dobre, ta tycinka neviem, ten hot-dog zly  |
ok dik
| Behemoth napísal: |
| Hodinu pred tréningom musíš prijať nejakú energiu takže aspoň 1-2 banány si daj a po tréningu tiež ... alebo po počas tréningu glukózu ( hroznový cukor ). Po tréningu si daj znova banán aby si doplnil energiu. Ja hodinu pred a ihneď po tréningu zjem 2 banány. A čo si robil 2 h v posilke? Menej je niekedy viac to si zapamätaj |
som tam na biku cvicil asi 30min. posilovanie 1h30min 15min behanie + ine |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 02 Aug 2006, 23:16 Predmet: |
|
|
| som tam na biku cvicil asi 30min. posilovanie 1h30min 15min behanie + ine |
veľa veľa ... veľmi veľa .. menej je viac ... buď cvič čisto jeden deň airo a další deň voľno a potom posiluj necvič s činkami kladkami a podobne a potom chod na bicykel predsa je to blbosť ... keď cvičíš tak naberáš, a keď bicykluješ chudneš rysuješ tak aký to ma význam? |
|
| Návrat hore |
|
 |
guru07 Expert

Zaslal: 02 Aug 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
| Behemoth napísal: |
| veľa veľa ... veľmi veľa .. menej je viac ... buď cvič čisto jeden deň airo a další deň voľno a potom posiluj necvič s činkami kladkami a podobne a potom chod na bicykel predsa je to blbosť ... keď cvičíš tak naberáš, a keď bicykluješ chudneš rysuješ tak aký to ma význam? |
oki budem len bikovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 03 Aug 2006, 6:29 Predmet: |
|
|
Prv nez zahryznes do tej tycinky pozri sa kolko ma KJ a kolko sacharidov a hned ju odhodis do kosa. Hot-Dog je zas tukovy hnus. Co sa tyka kurcata, ako si ho upravil? Dufam, ze nebolo z Tesca, alebo z ineho fastfoodu grilovane. Lebo v tom pripade co si spalil vo fitku tak si okamzite nabral s vyssim koeficientom.
Pokial chces chudnut musis si v prvom rade pocitat KJ, ktore zjes. Pokial mas okolo 14 rokov tak tvoj denny prijem by mal byt 11500÷12500KJ. Ak chces chudnut chod na nizsie hodnoty. Pre dospelych plati 10000KJ. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

|
Zaslal: 03 Aug 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
| Joe-Joe napísal: |
Prv nez zahryznes do tej tycinky pozri sa kolko ma KJ a kolko sacharidov a hned ju odhodis do kosa. Hot-Dog je zas tukovy hnus. Co sa tyka kurcata, ako si ho upravil? Dufam, ze nebolo z Tesca, alebo z ineho fastfoodu grilovane. Lebo v tom pripade co si spalil vo fitku tak si okamzite nabral s vyssim koeficientom.
Pokial chces chudnut musis si v prvom rade pocitat KJ, ktore zjes. Pokial mas okolo 14 rokov tak tvoj denny prijem by mal byt 11500÷12500KJ. Ak chces chudnut chod na nizsie hodnoty. Pre dospelych plati 10000KJ. |
jj pretože energiu ktorú nevidá zo seba sa mu uloží do tuku ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|