Ako sa vycvičiť, schudnúť, zlepšiť?

O športe...
guru07
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Ako sa vycvičiť, schudnúť, zlepšiť?

Príspevok od používateľa guru07 »

No tak ja mam takýto Problém : som trochu pri sebe a trochu nevysportovany .
Robím aktivity : byciklovanie , posilovanie (light) , plávanie (light) , skákanie na švihadle 100-250 preskokov/deň .
Stravujem sa zdravo , papam ovocie , na raňajky si dám chlebík s maslom , na obed nejaky light a na olovrant o 16.00 si dám nejaký chlebík . Mám 14 ro(c)kov . Čo by ste mi odporúčili v stravovaní/športovaní ???
MurphY
Professional
Professional

Re: Ako sa vycvičiť , schudnúť , zlepšiť ?

Príspevok od používateľa MurphY »

guru07 napísal:No tak ja mam takýto Problém : som trochu pri sebe a trochu nevysportovany .
Robím aktivity : byciklovanie , posilovanie (light) , plávanie (light) , skákanie na švihadle 100-250 preskokov/deň .
Stravujem sa zdravo , papam ovocie , na raňajky si dám chlebík s maslom , na obed nejaky light a na olovrant o 16.00 si dám nejaký chlebík . Mám 14 ro(c)kov . Čo by ste mi odporúčili v stravovaní/športovaní ???
http://hojko.com/viewtopic.php?t=41278

pri byciklovani a pri plavani by som ti odporucil brat l-karnitin da sa kupit hoci kde je to legalne.. da sa s tym dost v pohode schudnut a ked robis tieto sporty tak chvilku vyckat a rob ich urcite dostanes ovocie :)
guru07
Light Star
Light Star

MurphY napísal:http://hojko.com/viewtopic.php?t=41278

pri byciklovani a pri plavani by som ti odporucil brat l-karnitin da sa kupit hoci kde je to legalne.. da sa s tym dost v pohode schudnut a ked robis tieto sporty tak chvilku vyckat a rob ich urcite dostanes ovocie :)
aky typ L-Karnitinu si mam kupit asi ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

guru07 napísal:aky typ L-Karnitinu si mam kupit asi ?
v kapsulach ak mate vo vasom meste neaky obchod tak sku tam zajst a skus im povedat ze by si chcel l-karnitin a ten karnitin sa rozdeluje na light medium extrem.. neviem ci sa to presne takto rozdeluje ale je viac tipov.. ten light kupis hocikde ale musis mat nad 14 rokov no to splnas takze by ti to v pohode mohli predat.. oni by ti v tom obchode mohli viac poradit nez ja.. tak skus nekde zajst..
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

L-carnitine je šumívý, kapsule, tekutý. Ja som bral šumivý stojí to 140 korún a zhodil som s toho dosť mení ti podkožný tuk na energiu a energiu spáliš, tým že niečo budeš robiť.

Odporúčam behanie bicyklovanie plávanie švihadlo ... jednoducho airodynamický tréning. A trošku zmeň stravu a pôjde to hravo dole
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

ked to ma niekto od mala..tak moze robit cokolvek a nic
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola :P
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Romanko napísal:ked to ma niekto od mala..tak moze robit cokolvek a nic
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola :P
ked zmeni natrvalo zivotny styl, tak nie
guru07
Light Star
Light Star

Pred chvilou som bol 2 hodky v posilovni a na biku , potom som si dal kurca a tycinku. Medzitym som si dal Hot-Dog . Je to dobre ?
+ pred posilkou som si dal L-Karnitin ...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

to kurca je dobre, ta tycinka neviem, ten hot-dog zly :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

guru07 napísal:Pred chvilou som bol 2 hodky v posilovni a na biku , potom som si dal kurca a tycinku. Medzitym som si dal Hot-Dog . Je to dobre ?
Hodinu pred tréningom musíš prijať nejakú energiu takže aspoň 1-2 banány si daj a po tréningu tiež ... alebo po počas tréningu glukózu ( hroznový cukor ). Po tréningu si daj znova banán aby si doplnil energiu. Ja hodinu pred a ihneď po tréningu zjem 2 banány. A čo si robil 2 h v posilke? Menej je niekedy viac to si zapamätaj :wink:
Romanko napísal:ked to ma niekto od mala..tak moze robit cokolvek a nic
Zhodi a potom zasa nabere a stale dokola
Všetko je o strave, veľa ľudí si myslí že to vážne nejde, u niektorých to ide ale oveľa tažšie keď zmeníš stravu a bude sa trošku hýbať, tak to pôjde, lenže veľa ľudí sa vzdá hneď na začiatku lebo nevidí výsledky do týždňa ... Trpezlivosť ... ruže prináša ... a treba pevnú vôľu a výsledky sa dostavia.
guru07
Light Star
Light Star

Holubar napísal:to kurca je dobre, ta tycinka neviem, ten hot-dog zly :)
ok dik
Behemoth napísal:Hodinu pred tréningom musíš prijať nejakú energiu takže aspoň 1-2 banány si daj a po tréningu tiež ... alebo po počas tréningu glukózu ( hroznový cukor ). Po tréningu si daj znova banán aby si doplnil energiu. Ja hodinu pred a ihneď po tréningu zjem 2 banány. A čo si robil 2 h v posilke? Menej je niekedy viac to si zapamätaj
som tam na biku cvicil asi 30min. posilovanie 1h30min 15min behanie + ine
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

guru07 napísal:som tam na biku cvicil asi 30min. posilovanie 1h30min 15min behanie + ine
veľa veľa ... veľmi veľa .. menej je viac ... buď cvič čisto jeden deň airo a další deň voľno a potom posiluj necvič s činkami kladkami a podobne a potom chod na bicykel predsa je to blbosť ... keď cvičíš tak naberáš, a keď bicykluješ chudneš rysuješ tak aký to ma význam?
guru07
Light Star
Light Star

Behemoth napísal:veľa veľa ... veľmi veľa .. menej je viac ... buď cvič čisto jeden deň airo a další deň voľno a potom posiluj necvič s činkami kladkami a podobne a potom chod na bicykel predsa je to blbosť ... keď cvičíš tak naberáš, a keď bicykluješ chudneš rysuješ tak aký to ma význam?
oki budem len bikovat :D
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

guru07 napísal:Pred chvilou som bol 2 hodky v posilovni a na biku , potom som si dal kurca a tycinku. Medzitym som si dal Hot-Dog . Je to dobre ?
Prv nez zahryznes do tej tycinky pozri sa kolko ma KJ a kolko sacharidov a hned ju odhodis do kosa. Hot-Dog je zas tukovy hnus. Co sa tyka kurcata, ako si ho upravil? Dufam, ze nebolo z Tesca, alebo z ineho fastfoodu grilovane. Lebo v tom pripade co si spalil vo fitku tak si okamzite nabral s vyssim koeficientom.
Pokial chces chudnut musis si v prvom rade pocitat KJ, ktore zjes. Pokial mas okolo 14 rokov tak tvoj denny prijem by mal byt 11500÷12500KJ. Ak chces chudnut chod na nizsie hodnoty. Pre dospelych plati 10000KJ.
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Joe-Joe napísal:Prv nez zahryznes do tej tycinky pozri sa kolko ma KJ a kolko sacharidov a hned ju odhodis do kosa. Hot-Dog je zas tukovy hnus. Co sa tyka kurcata, ako si ho upravil? Dufam, ze nebolo z Tesca, alebo z ineho fastfoodu grilovane. Lebo v tom pripade co si spalil vo fitku tak si okamzite nabral s vyssim koeficientom.
Pokial chces chudnut musis si v prvom rade pocitat KJ, ktore zjes. Pokial mas okolo 14 rokov tak tvoj denny prijem by mal byt 11500÷12500KJ. Ak chces chudnut chod na nizsie hodnoty. Pre dospelych plati 10000KJ.
jj pretože energiu ktorú nevidá zo seba sa mu uloží do tuku ...
guru07
Light Star
Light Star

Behemoth napísal:jj pretože energiu ktorú nevidá zo seba sa mu uloží do tuku ...
no tak som dnes bol hodku v posilke a 50min. bicyklovanie.
Stravu som mal : rano ribezle , na obed špagety , a nakoniec chlieb ...
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

guru07 napísal:no tak som dnes bol hodku v posilke a 50min. bicyklovanie.
Stravu som mal : rano ribezle , na obed špagety , a nakoniec chlieb ...
chleba? na noc ? echm ...

Ja mám ráno musli alebo ovsené vločky ( 1OO g ) alebo vajcia jednoducho bielkoviny alebo sacharidy podľa toho čo si vyberiem a hneď Protein pri raňajkách.
O 2.5 h 3 celozrnné rožky, o hodinu a pol na to banán, potom hoďku na to obed ( ryža a mäso .. 100 g ryže 200 g mäsa najlepšie kuracie hovädzie .. , urobené buď to na vode alebo na olivovom oleji nič vyprážané )... okolo 15-16 h tak tiež nejaké bielkoviny ... pred tréningom 2 banány po tréningu taktiež ... 40 min po ňom protein .. na večer niečo ľahké .. a na noc tvaroh ( aby som mal prísun bielkovín cez noc ).

Ja biele pečivo absolutne nejem priberá sa z toho, a nieje to zdravé ... takže na noc neodporúčam
guru07
Light Star
Light Star

Behemoth napísal: Ja biele pečivo absolutne nejem priberá sa z toho, a nieje to zdravé ... takže na noc neodporúčam
jasne uz nebudem vobec :wink:
BTW : niekde som cital ze ked zvysim metabolizmus na 40+minut tak sa mi všetko co zjem nebude ukladať do tuku ...
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

behať !!!
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: jj

sovietman napísal:behať !!!
bicykel je lepší, šetrí si tam viac kolená, ale raz za čas si ísť zabehnúť nieje zlé 3x do týždňa .. po 15 minút ... :)
Napísať odpoveď