Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Udivuje ma ako si vacsina ludi mysli, ze vsetci milionari prisli k prachom len tak zo dna na den (teda ked sa nebavime o vyhercoch roznych loterii)...vsetci si to zrejme predstavujete tak, ze ten milionar co ma house za 50milionov eur a 5 luxusnych aut pred nim, len sedi doma a peniaze mu chodia na ucet...trosku nerealna predstava si myslim, ale tymto nechem nikomu brat iluzie, len som citil potrebu sa vyjadrit :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Lub0$,

plný súhlas.....

a k téme....
No vysnívané povolanie???? Hmm, keď vysnívané, tak netreba brať do úvahy realitu...... povedzme poradca premiéra v otázkach štátnej bezpečnosti..... a v realite.... som spokojný s tým čo robím......
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Lub0$ napísal:Udivuje ma ako si vacsina ludi mysli, ze vsetci milionari prisli k prachom len tak zo dna na den (teda ked sa nebavime o vyhercoch roznych loterii)...vsetci si to zrejme predstavujete tak, ze ten milionar co ma house za 50milionov eur a 5 luxusnych aut pred nim, len sedi doma a peniaze mu chodia na ucet...trosku nerealna predstava si myslim, ale tymto nechem nikomu brat iluzie, len som citil potrebu sa vyjadrit :)
nahodou howard hughes zdedil niekolkomilionove dedicstvo a ropne vrty :)
stale cakam na dopis o poslednej voli od nejakej zabudnutej tety co si na mna spomenula :?
ci myslis ze je to nepravdepodobne? :(
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

moje vysnivane povolanie?

vsetci tu snivate o vysokych poziciach a tazkych peniazoch ale mojim snom vzdy bolo robit okolo aut hlavne nakladnych a tahacov co sa mi ciastocne aj splnilo robim technika v nakladnej cestnej doprave a mozno z toho nie su tazke peniaze ale je to praca ktora ma bavi... zatial :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re:

Príspevok od používateľa Gothar »

Bolldar napísal:Kromě ředitele zeměkoule? :D

Ale teď vážně. Docela rád bych projektoval a spolu s tím i realizoval nízkoenergetické a pasivní dřevostavby jakožto architekt, ale zatím to vypadá, že se budu muset smířit ''jen'' s tím projektováním z pozice projektanta (jsem zatím jen v prváku, ale doufám, že tu školu dodělám).
Čili nejsem tak daleko od svého snu (alespoň doufám) :)
S tymto sa stotoznujem, mna by to tiez malo cakat po skole, ale uvidime ako sa o mna firmy pobiju :D Ale nie...nizkoenergeticke domy ma velmi zaujali a po skole sa k tomu musim dostat, lebo momentalne je to z technickych smerov asi jedine, co ma skutocne zaujima.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Profesionálny veštec Izabel.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Snažím sa robiť veci, ktoré ma bavia a robiť ich pre seba, nie pre druhých. To nechápte ako prejav sebectva, ale ako "nerobiť na druhých" a.k.a. byť zdieraný zahraničnými firmami ako lacná pracovná sila (a to hovorím o IT brandži). Zatiaľ sa mi darí :mrgreen:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pacilo by sa mi, keby som sa zivil sportom-hokejom, len skoda, ze som tak nerozmyslal uz pred 15 rokmi (snad si budu zit moj sen moji potomkovia) :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Nikdy som nemal vysnívané povolanie. Akákoľvek práca, ktorá ma bude napľňať a jej ohodnotenie bude dostačujúce na to, aby som pokryl svoje potreby a potreby mojej budúcej rodiny bude pre mňa dobrá. Ak by som si mohol vybrať, chcel by som robiť v oblasti umenia, pretože to je to, čo ma napľňa celý život.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

V poslednom čase som o tom aj dosť uvažoval ale nemám tiež nejak presne vybranú oblasť. Ale asi by sa mi páčilo nejaké podnikanie, vlastniť dáky podnik, reštauráciu poprípade právnik, manažér. V každom prípade nejakú prácu čo bude dobre vynášať a budem schopný v pohode vyžiť. Asi najskor niekde do zahraničia sa presťahovať kde majú aj menšie pozície väčšie platy ako tu.
WonderKakajda
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa WonderKakajda »

Rád by som sa živil futbalom...
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

ja by som rad pracoval v nejakom vyskume, ktory sa tyka mojho odboru na VS. Resp. sa venovat vlastnemu podnimu spolu s bratmi. Ale hlavne aby ma to bavilo a aby som sa kazde rano do prace tesil :D
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Keď som bol mali som chcel byť gynekológ :D Teraz už snívam o niečom reálnejšom. Plánujem si založiť firmu a byt sam sebe panom. Isť do roboty kedy chcem, na ako dlho chcem a podla toho budem mať samozrejme zisk. :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Niekedy mať svoju firmu, znamená viac roboty. Zamestnanci odídu po pracovnej dobe domov, ale ty makáš. Postaviť firmu do takej pozície, že ty ležíš doma a občas skontroluješ, či všetko ide tak ako má, si žiada značné úsilie.

To ja len tak na okraj :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Pokial robis na vlastnom, venujes tomu tolko casu, kolko uznas za vhodne. Samozrejme aj tu plati priama umera medzi casom a zarobkom, ale je to na tebe. Ked potrebujes, volno si jednoducho spravis a v naozaj rozvinutom biznise teoreticky ani nemusis aktivne fungovat, alebo len kontrolovat a mozes sa venovat inym zalezitostiam, alebo rodine. :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ked mas vlastnu firmu a mas zakazky, tak zabudni, ze si urcujes sam, kedy a kolko robis. Urcuju ti to zakaznici. Pokial teda stojis o ich peniaze
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pinco napísal: Postaviť firmu do takej pozície, že ty ležíš doma a občas skontroluješ, či všetko ide tak ako má, si žiada značné úsilie.
Poopravim ta...neziada si to usilie...ale znacne iluzie.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Holubar napísal:Ked mas vlastnu firmu a mas zakazky, tak zabudni, ze si urcujes sam, kedy a kolko robis. Urcuju ti to zakaznici. Pokial teda stojis o ich peniaze
to bola reakcia na moj prispevok? Ak ano, tak si ho precitaj este raz.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja snívam o tom, že budem vlastníkom a vodcom múzea historickej elektrotechniky :D
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Vysnivane povalanie ??? tak to je velmi tazka otazka, na jednej strane by som chcel pracovat v takej praci pri ktorej by sa vela cestovalo a hlavne vyuzivali jazyky, najviac ma inšpiruje ruský jazyk, trochu divné :? A potom uz dlhsiu dobu rozmyslam nad Armádou, ja by som nedokazal mat taku robotu pri ktorej cely den sedi za stolom a cumis do pc to by ma nebavilo, Chcem niečo čo by ma bavilo a nutilo ma k zlepsovaniu sameho seba jak po fyzickej tak aj po dusevnej stranke....
Napísať odpoveď