Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
Re: Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
Profesionálny veštec Izabel.
Snažím sa robiť veci, ktoré ma bavia a robiť ich pre seba, nie pre druhých. To nechápte ako prejav sebectva, ale ako "nerobiť na druhých" a.k.a. byť zdieraný zahraničnými firmami ako lacná pracovná sila (a to hovorím o IT brandži). Zatiaľ sa mi darí 
pacilo by sa mi, keby som sa zivil sportom-hokejom, len skoda, ze som tak nerozmyslal uz pred 15 rokmi (snad si budu zit moj sen moji potomkovia) 
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nikdy som nemal vysnívané povolanie. Akákoľvek práca, ktorá ma bude napľňať a jej ohodnotenie bude dostačujúce na to, aby som pokryl svoje potreby a potreby mojej budúcej rodiny bude pre mňa dobrá. Ak by som si mohol vybrať, chcel by som robiť v oblasti umenia, pretože to je to, čo ma napľňa celý život.
-
nestik
Medium Professional
V poslednom čase som o tom aj dosť uvažoval ale nemám tiež nejak presne vybranú oblasť. Ale asi by sa mi páčilo nejaké podnikanie, vlastniť dáky podnik, reštauráciu poprípade právnik, manažér. V každom prípade nejakú prácu čo bude dobre vynášať a budem schopný v pohode vyžiť. Asi najskor niekde do zahraničia sa presťahovať kde majú aj menšie pozície väčšie platy ako tu.
-
WonderKakajda
Medium Expert
Rád by som sa živil futbalom...
ja by som rad pracoval v nejakom vyskume, ktory sa tyka mojho odboru na VS. Resp. sa venovat vlastnemu podnimu spolu s bratmi. Ale hlavne aby ma to bavilo a aby som sa kazde rano do prace tesil 
Keď som bol mali som chcel byť gynekológ
Teraz už snívam o niečom reálnejšom. Plánujem si založiť firmu a byt sam sebe panom. Isť do roboty kedy chcem, na ako dlho chcem a podla toho budem mať samozrejme zisk. 
Niekedy mať svoju firmu, znamená viac roboty. Zamestnanci odídu po pracovnej dobe domov, ale ty makáš. Postaviť firmu do takej pozície, že ty ležíš doma a občas skontroluješ, či všetko ide tak ako má, si žiada značné úsilie.
To ja len tak na okraj
To ja len tak na okraj
Pokial robis na vlastnom, venujes tomu tolko casu, kolko uznas za vhodne. Samozrejme aj tu plati priama umera medzi casom a zarobkom, ale je to na tebe. Ked potrebujes, volno si jednoducho spravis a v naozaj rozvinutom biznise teoreticky ani nemusis aktivne fungovat, alebo len kontrolovat a mozes sa venovat inym zalezitostiam, alebo rodine. 
-
Holubar
Darca
Ked mas vlastnu firmu a mas zakazky, tak zabudni, ze si urcujes sam, kedy a kolko robis. Urcuju ti to zakaznici. Pokial teda stojis o ich peniaze
Poopravim ta...neziada si to usilie...ale znacne iluzie.pinco napísal: Postaviť firmu do takej pozície, že ty ležíš doma a občas skontroluješ, či všetko ide tak ako má, si žiada značné úsilie.
to bola reakcia na moj prispevok? Ak ano, tak si ho precitaj este raz.Holubar napísal:Ked mas vlastnu firmu a mas zakazky, tak zabudni, ze si urcujes sam, kedy a kolko robis. Urcuju ti to zakaznici. Pokial teda stojis o ich peniaze
-
Andi_Cibula
Addict
Ja snívam o tom, že budem vlastníkom a vodcom múzea historickej elektrotechniky 
Vysnivane povalanie ??? tak to je velmi tazka otazka, na jednej strane by som chcel pracovat v takej praci pri ktorej by sa vela cestovalo a hlavne vyuzivali jazyky, najviac ma inšpiruje ruský jazyk, trochu divné
A potom uz dlhsiu dobu rozmyslam nad Armádou, ja by som nedokazal mat taku robotu pri ktorej cely den sedi za stolom a cumis do pc to by ma nebavilo, Chcem niečo čo by ma bavilo a nutilo ma k zlepsovaniu sameho seba jak po fyzickej tak aj po dusevnej stranke....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
chcel by som mat vlastnu mikrorestiku kde by som varil same nezdrave jedla pre zopar znamych a dakych pocestnych, ucitelom na VS alebo kludne aj to co robim teraz. hlavne nech ta praca nieje nudna.
Vysnívané povolanie - práca - je pre mňa také, ktoré ma bude baviť, napĺňať, do ktorého budem chodiť rád a nie s pocitom hnusu a v neposlednom rade také, aby nedegradovalo moju osobnosť a intelekt.
-
martinez13
Light Professional
Ja by som chcel byť editor filmov, robiť do nich efekty, titulky alebo strih.. Skratka povedané v dnešnom svete moviemaker 
Keby raz na konci filmu bolo napísané EDITED BY Martin ...... tak by sa mi splnil sen
Keby raz na konci filmu bolo napísané EDITED BY Martin ...... tak by sa mi splnil sen
Buď sa živiť futbalom , čo ale nie je reálne aj po 9 rokoch hrania a tvrdého trénovania , ale kvôli zdravotným dôvodom som musel skončiť.A čo je reálnejšie tak byť dobrý právnik v rodinnom alebo trestnom práve , snáď sa mi to podarí po doštudovaní VŠ 
-
Space5800
Medium Professional
Ja by som rád niečo v IT, ak sa nepodarí tak neviem neviem čo so mnou