|
|
|
| Autor |
Správa |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1042
Zaslal: 14 Mar 2008, 19:08 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| ventak som skusal do vody hodit aj ja a nic sa mu nestalo ale tak plosak do vody? ano samotnemu plosaku sa nic nestane iba zivim castiam co su na nom, tj kontakty a spoje, inak su cipy a suciastky zaliate takze tam sa voda nedostane, ale ajtak mi to pride proste drsne elektricke zariadnie umyvat vodou |
Ci uz zive,alebo nezive casti-vsetky el.kontakty(patice,konektory) su povrchovo upravovane kvoli odolnosti voci korozii.Tato povrchova uprava je urcite natolko"silna",ze oplachnutie cistou vodou a nasledne vysusenie nesposobi koroziu.
No mas pravdu,ze elektricke zariadenie a voda nejdu dokopy..Avsak tu ani spolu nie su.Pustit tam stavu pokial by to bolo vlhke,nebodaj mokre-to by asi nieco odislo..Avsak dolezite je dokonale vysusenie.Ak to vysusis,tak tam ostane len nejaky"bordel z vody",ktory je imho ovela menej agresivnejsi na elektroniku,ako napr.prach.Ten totiz obsahuje kovy,ktore pritahuje samotne"elektricke vyzarovanie". |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1947 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
Ak sa mam priznat ked som bol mensi tak Umyvanie FX5200 vo vode bola klasicka zalezitost ...
Osprchoval som ju a potom susil stlacenym vzduchom z Datartu ... Fungovala bez problemu ... teraz to PCcko lezi v Garazi ... Dosku som sa neodvazil takto umyvat a zdroj uz duplom nie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1042
Zaslal: 14 Mar 2008, 21:59 Predmet: |
|
|
Ja som tak sprchoval aj casti VN(cca 17 000V) v TV,samotny nasobic .Ale ziaden problem nenastal..Samozrejme som to nechal dokonale vysusit-aj 2 dni na radiatore.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|