Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ako umyť z vnútra pc - námet a scenár - azet.sk
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dudo02
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.11.2006

PríspevokZaslal: 14 Mar 2008, 19:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
ventak som skusal do vody hodit aj ja a nic sa mu nestalo ale tak plosak do vody? ano samotnemu plosaku sa nic nestane iba zivim castiam co su na nom, tj kontakty a spoje, inak su cipy a suciastky zaliate takze tam sa voda nedostane, ale ajtak mi to pride proste drsne elektricke zariadnie umyvat vodou
Ci uz zive,alebo nezive casti-vsetky el.kontakty(patice,konektory) su povrchovo upravovane kvoli odolnosti voci korozii.Tato povrchova uprava je urcite natolko"silna",ze oplachnutie cistou vodou a nasledne vysusenie nesposobi koroziu.

No mas pravdu,ze elektricke zariadenie a voda nejdu dokopy..Avsak tu ani spolu nie su.Pustit tam stavu pokial by to bolo vlhke,nebodaj mokre-to by asi nieco odislo..Avsak dolezite je dokonale vysusenie.Ak to vysusis,tak tam ostane len nejaky"bordel z vody",ktory je imho ovela menej agresivnejsi na elektroniku,ako napr.prach.Ten totiz obsahuje kovy,ktore pritahuje samotne"elektricke vyzarovanie".
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Shark NX
King
King

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 14 Mar 2008, 19:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak sa mam priznat ked som bol mensi tak Umyvanie FX5200 vo vode bola klasicka zalezitost ...
Osprchoval som ju a potom susil stlacenym vzduchom z Datartu ... Fungovala bez problemu ... teraz to PCcko lezi v Garazi ... Dosku som sa neodvazil takto umyvat a zdroj uz duplom nie ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
dudo02
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 23.11.2006

PríspevokZaslal: 14 Mar 2008, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som tak sprchoval aj casti VN(cca 17 000V) v TV,samotny nasobic Very Happy .Ale ziaden problem nenastal..Samozrejme som to nechal dokonale vysusit-aj 2 dni na radiatore..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: