ako umyť z vnútra pc - námet a scenár - azet.sk

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sheep napísal:ventak som skusal do vody hodit aj ja a nic sa mu nestalo ale tak plosak do vody? ano samotnemu plosaku sa nic nestane iba zivim castiam co su na nom, tj kontakty a spoje, inak su cipy a suciastky zaliate takze tam sa voda nedostane, ale ajtak mi to pride proste drsne elektricke zariadnie umyvat vodou
Ci uz zive,alebo nezive casti-vsetky el.kontakty(patice,konektory) su povrchovo upravovane kvoli odolnosti voci korozii.Tato povrchova uprava je urcite natolko"silna",ze oplachnutie cistou vodou a nasledne vysusenie nesposobi koroziu.

No mas pravdu,ze elektricke zariadenie a voda nejdu dokopy..Avsak tu ani spolu nie su.Pustit tam stavu pokial by to bolo vlhke,nebodaj mokre-to by asi nieco odislo..Avsak dolezite je dokonale vysusenie.Ak to vysusis,tak tam ostane len nejaky"bordel z vody",ktory je imho ovela menej agresivnejsi na elektroniku,ako napr.prach.Ten totiz obsahuje kovy,ktore pritahuje samotne"elektricke vyzarovanie".
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ak sa mam priznat ked som bol mensi tak Umyvanie FX5200 vo vode bola klasicka zalezitost ...
Osprchoval som ju a potom susil stlacenym vzduchom z Datartu ... Fungovala bez problemu ... teraz to PCcko lezi v Garazi ... Dosku som sa neodvazil takto umyvat a zdroj uz duplom nie ...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja som tak sprchoval aj casti VN(cca 17 000V) v TV,samotny nasobic :D .Ale ziaden problem nenastal..Samozrejme som to nechal dokonale vysusit-aj 2 dni na radiatore..
Napísať odpoveď