Ja by som velmi rad videl sfilmovanu Mafiu, Max Payne + MP2, RtC Wolfenstein a Call of Duty. Ale museli by byt napisane presne podla povodneho scenaru.
uplink napísal:tomu ver. Keby skombinovali atmosferu ktoru vytvorili v takmer ich vsetkych animaciach pre hry [WoW: Intro, Trailers, War III: Intro, Human Intro, Human Outro, Orc Outro, FT: Intro, Outro...] tak by to bola ina palka. A celkovo nic by sa nestalo keby to bolo cele CGi. Bolo by to imo premakane...blizzardi to proste vedia, staci si pozriet trailer na SC 2...proste dovidenia
Pridávam sa... (nejake myšlienky, či pokusy už boli, no neviem, asi to stroskotalo..)
na tom Super Mariovi som ako decko dost frcal. teraz mi to pripada ako riadna blbost.
Desk Sergeant: Name.
Mario: Mario.
Desk Sergeant: Last name.
Mario: Mario.
Desk Sergeant: And you?
Luigi: Luigi.
Desk Sergeant: Luigi Luigi?
Luigi: No, Luigi Mario.
Desk Sergeant: Okay how many Marios are there between the two of you?
Luigi: Three: Mario Mario and Luigi Mario.
blbost jak nikdy
//ano je to hrane
//daaaamn, musim stiahnut, po tom ako som videl superhero movie mam chut na dalsiu totalnu chu****
Starcraft...a podla mňa je to celkom reálne, pretože je to akoby z části predátor film, z části votrelec, takže zasa by záležalo na predstavivosti manažéra len...
Warcraft, viem za taky film uz natacaju, ale chcel by som videt nieco z pohladu Orkov alebo Retutn to castle Wolfenstein, ale samizda ze ten uz tiez natacaju dobry by bol aj film z nejakej stick flashovky alebo Half life