Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?

Príspevok od používateľa javatar »

silmarill napísal:

no myslím že niečo ako Matrix nie, skôr by sa dalo niečo komornejšie ako Johnny Mnemonic... proste také temné cyberpunkové scifi.
s tým vetvením by bol problém asi v oboch dieloch - jednotka mala tri konce, dvojka myslím až štyri.
Ja som myslel, ze by to bolo take popularne a oblubene nie zeby to bolo na ten isty styl. A tie konce v jednotke su sice 3 ale su az na konci (v dvojke si na zaciatku vyberas cestu, nie?) a navyse dvojka vychadza tusim z konca kde si zabil Boba Page-a. Co sa tyka tych modov tak neviem o com hovoris - ja som to vzdy prechadzal len klasicky. Napis SS. :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

no k tejto teme mozem povedat len tolko filmy podla hier rozumejte farcry 1 je blbost nesedi dej nemali sa ani ho drzat ked to nechapali ako je mozne ze mutanti su obycajny ludia? a koniec filmu je tez odveci

hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf? ja som zasadne proti

je to len moj nazor
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

World of Warcraft :)
Ale kedze je v tom Blizzard, tak si to uziju tak moje vnucence...ale bude to stat za to
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

citujem: drbo, Transformers bol najprv film a potom sa toho nejaký dobrák ujal a spravil z toho hru.

vravim hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf?

to bol priklad ze ne len filmy su zle zrobene ale aj hry podla filmov

a potom sa toho nejaký dobrák ujal a spravil z toho hru.

nefetuj dobre... si najdi kto to urobil na CT2 v sobotu o 11:55 abo tka nejak davaju gamepage oni sa uz neraz vyjadrili k hram typu transformers

PS:zniz mi karmu kolko zvladnes...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

japaja, súhlasím, ale pletieš hrušky a jablká. Sú hry Transformers od viacerých vývojárov a štúdií. Sú hry, ktoré boli spravené narýchlo, podľa filmu, tie nestoja fakt za nič. A potom sú tu hry ako Transformers: War for Cybertron, ktorý má viac-menej dosť dobré ohlasy...

PS: ja som nehral žiadnu, Transformers je proste film, na ktorý povinne zaskočím do kina, ale že by som to mal hrať, to nie. :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no hensym! suhlasim s tebou war of cybertrion je online hra ak sa nemylim a je to akokeby 3 diel bol to len moj nazor a hned sa nekdo uraza

Sú hry Transformers od viacerých vývojárov a štúdií. Kvalita? ziadna

Sú hry, ktoré boli spravené narýchlo, podľa filmu, tie nestoja fakt za nič. Naco? akoruat si pokazia kredo firmy

A potom sú tu hry ako Transformers: War for Cybertron, ktorý má viac-menej dosť dobré ohlasy... Malo taakychto vynimiek ale uz to zacina OT

som proti nik este nespracoval hru aby to mlao hlavu a pätu
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne zišla na um otázka: videl už niekto dobrý a kvalitný film, ktorému predlohou bola počítačová hra? lebo ja som videl Max Payne, Hitman a Far Cry a všetky tie filmy boli des a hrôza. :?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

muffi to sa pytam tiez
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

mne osobne sa pacili: silent hill, resident evil (aj ked to natahovanie uz lezie na nervy),tomb raider , a vzhladom na sibnutost predlohy aj postal :)
a pozrite si rezisera Uwe Boll a zistite preco jeho filmove adaptacie hier (ktorych nie je malo) za vela nestali (hlavne cast o financovani tychto projektov)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

League of Legends
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Assassins creed by som rád videl, ale filmy podla hier su podla mna zatial prepadáky ako napr. max payne, far cry, hitman.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Mne sa sfilmovaný Hitman páčil, ale to je asi príliš subjektívne poňatý názor, lebo ja tie hry hltám, všetko som prešiel na všetkých úrovniach. :D
Napísať odpoveď