MAFIA , return to castle wolf. , max payne, fallout,... a kopu inych.. vojnovych ale aj hier buducnosti ... (necital som prispevky predtym takze ak sa opakujem tak sry)
SSemteXX napísal:sak ale v pohode by sa to dalo,hrala by sa napriklad nejaka,dust2,bolo by to sfilmovane na platno,a normalka hralo by sa len jedno kolo,alebo ja neviem,moc fantaziu nemam na taketo akcne veci,ale dalo by sa to
Podla mna urcite Mafia,Splinter cell 1,2,3,4 setky potom este Metal gear solid vsetky urcite Call of Duty 4 a este Assassins Creed to by boli bozske filmy btw. WoW mal nejaky japoncik za film :D
Ja by som velmi rad videl sfilmovanu Mafiu, Max Payne + MP2, RtC Wolfenstein a Call of Duty. Ale museli by byt napisane presne podla povodneho scenaru.
uplink napísal:tomu ver. Keby skombinovali atmosferu ktoru vytvorili v takmer ich vsetkych animaciach pre hry [WoW: Intro, Trailers, War III: Intro, Human Intro, Human Outro, Orc Outro, FT: Intro, Outro...] tak by to bola ina palka. A celkovo nic by sa nestalo keby to bolo cele CGi. Bolo by to imo premakane...blizzardi to proste vedia, staci si pozriet trailer na SC 2...proste dovidenia
Pridávam sa... (nejake myšlienky, či pokusy už boli, no neviem, asi to stroskotalo..)